Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Ws Lik Serverime Reklamcı Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bayramqqkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 205
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

2 ay önce kapattığım serveri tekrar açtım facebook sayfamın çalınması üzerine user kaybettim ve şimdi sağlam bir reklamcı arıyorum + photoshop dan anlayan serverin tanıtım videosunu felan çekebilen birini arıyorum servere gelelim server benim aile akrabamın bilişiminde kuruludur 8 gb kapanma gibi bir risk söz konusu dahi değildir server ws lik köpeklerde kasılmalıdır 94 başla 99 bitiş filesini özel kendim kodladım oto pack hile koruması vardır her geçen gun yenı hile lere karşı önlem almaktayız reklamcı arkadaş oyun içinde rgm tagı verilcektir navicat putty filezilla ile ilgili kesinlikle bir bilgi verilmeyecektir ve oda karışmayacaktır yani reklam yapacak ve gunluk oyunda 1-2 saat belkı 1 saat felan onlıne olması yeterlıdır o sure zaarfındada etkinlik userler ilgilenme felan gerisi zaten bilişim bize ait başka bir sorun olmayacaktır istediklerimiz bunlardır bunların harici kimse mesaj atmasın !

Facebook adresimden ulaşabilirsiniz ! :

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 AY ÖNCE KAPATTIĞIM SERVERİ TEKRAR AÇTIM FACEBOOK SAYFAMIN ÇALINMASI ÜZERİNE USER KAYBETTİM VE ŞİMDİ SAĞLAM BİR REKLAMCI ARIYORUM + PHOTOSHOP DAN ANLAYAN SERVERİN TANITIM VİDEOSUNU FELAN ÇEKEBİLEN BİRİNİ ARIYORUM SERVERE GELELİM SERVER BENİM AİLE AKRABAMIN BİLİŞİMİNDE KURULUDUR 8 GB KAPANMA GİBİ BİR RİSK SÖZ KONUSU DAHİ DEĞİLDİR SERVER WS LİK KÖPEKLERDE KASILMALIDIR 94 BAŞLA 99 BİTİŞ FİLESİNİ ÖZEL KENDİM KODLADIM OTO PACK HİLE KORUMASI VARDIR HER GEÇEN GUN YENI HİLE LERE KARŞI ÖNLEM ALMAKTAYIZ REKLAMCI ARKADAŞ OYUN İÇİNDE RGM TAGI VERİLCEKTİR NAVİCAT PUTTY FİLEZİLLA İLE İLGİLİ KESİNLİKLE BİR BİLGİ VERİLMEYECEKTİR VE ODA KARIŞMAYACAKTIR YANİ REKLAM YAPACAK VE GUNLUK OYUNDA 1-2 SAAT BELKI 1 SAAT FELAN ONLINE OLMASI YETERLIDIR O SURE ZAARFINDADA ETKİNLİK USERLER İLGİLENME FELAN GERİSİ ZATEN BİLİŞİM BİZE AİT BAŞKA BİR SORUN OLMAYACAKTIR İSTEDİKLERİMİZ BUNLARDIR BUNLARIN HARİCİ KİMSE MESAJ ATMASIN !

FACEBOOK ADRESİMDEN ULAŞABİLİRSİNİZ !

Örnek Konu | Konu Açmadan Önce OKUYUNUZ!

Konunuzu 12 Saat içerisinde yukarıdaki şablona uygun şekilde düzenleyiniz.

Konunuzun kapanmaması için

Facebook adresi paylaşmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri