Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Keith Serverinde Ox yarismasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saanem01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 209

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SAYIN OYUN YONETICILERI 12.06.2015 SAAT 03:22 GECE YAPILAN OX EVENTINDE SON 5 KISI KALDIK VE virtueaa adli erdem kardesimiz 15t parayi 5 kisiye dagiticam dedi ve ox eventi kurallarina gore EN son 2 kisi kalinca ox biter ama virtueaa ya her birinize 5t verrim yada kapatacam dedi boyle ismi olr ox devam ettirmedi ben hakkimi istiyorum eger boyle bi kural varsada siteden bildirmeniz rica olunur....

SAYIN OYUN YONETICILERI 12.06.2015 SAAT 03:22 GECE YAPILAN OX EVENTINDE SON 5 KISI KALDIK VE virtueaa adli erdem kardesimiz 15t parayi 5 kisiye dagiticam dedi ve ox eventi kurallarina gore EN son 2 kisi kalinca ox biter ama virtueaa ya her birinize 5t verrim yada kapatacam dedi boyle ismi olr ox devam ettirmedi ben hakkimi istiyorum eger boyle bi kural varsada siteden bildirmeniz rica olunur....

Merhaba

Ox ödül sistemi sistem tarafından belirleniliyor , Gerekli görüldüğü zamanlar oyun yönetimide insafiyetini kullanıp sizlere bir seçenek sunabilir

OYUNU kuralina gore yonetmeleri lazim hak etmeyen de alior ne guzel is ama sonna kadar devam ettirmesi lazimdi ama malesef bazi gmlerin keyiflerine gore oyun yonetiorlar eger oyuncu kurallara uymak zorundaysa gmlerde o kurallara uymak zorundadir....

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri