HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ferdi dediğim gibi gösterişe gerek yokAbi inan benim kimseye kötü bi zararım olmadı olmaz ama nedense bazı arkadaşlar sevmiyorlar beni![]()
Konumun amacını çevirmezsen sevinirim.Muhabbetini başka yerde et.Bildirildi kötü bir şey değil ki zaten bildirmeseydi ben konuyu göremezdim bize bildirim gelmezdi haliyle de uygun bölüme taşıyamazdım neyse sıkıntı yok doğrudur aranızda birşeyler geçmiştir bilmediğim için yorumlayamam video için de ayrıca teşekkür ederim.Kişi ile birbirimizi gayet iyi tanıdıgımızdan dolayı bu tepkilerBen eski ely oyuncusu olduğum için dans videomu orda paylaştım,şu pvp bu pvp diye önemi olcagını düşünmedim.Sonuç olarak emek verilmiş birşey paylaşılıyor.Pvp videolar kısmını ilk kez görüyorum,sadece onu yazabilirdi.Bildirildi nedir sanki ağır bi suç işlemişiz gibi.
Rica ederimBildirildi kötü bir şey değil ki zaten bildirmeseydi ben konuyu göremezdim bize bildirim gelmezdi haliyle de uygun bölüme taşıyamazdım neyse sıkıntı yok doğrudur aranızda birşeyler geçmiştir bilmediğim için yorumlayamam video için de ayrıca teşekkür ederim.

Teşekkür ederim kardeşim bidahakine hep beraberEline sağlık Nisa mükemmel bir çalışma olmuş![]()

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)