HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kendimi bildim bileli nerden baksan sadece benim 200 250 tane editim vardı diğer oyuncularında var edit eskiden 25 tlydi şimdi 50
oyunda kaçtane edit var acaba 
oyunda kaçtane edit var acaba 
Mayoz bölünmeyle çoğaldığı için senin editlerin
ama bilirmisin mayoz bölünme belli bir yaştan sonra işlevini kaybediyor sende olduğu gibi tepeden inme şekilde 
Edit bolluğuna gelirsek normal bir durum Ely1 & Ely2 birleştikten sonra bir çok yeni edit piyasaya çıktı ayrıca markete özel nesne yarat diye bir bölüm geldi zaten editli sv sonuçta normal bir durum
ama bilirmisin mayoz bölünme belli bir yaştan sonra işlevini kaybediyor sende olduğu gibi tepeden inme şekilde 
Edit bolluğuna gelirsek normal bir durum Ely1 & Ely2 birleştikten sonra bir çok yeni edit piyasaya çıktı ayrıca markete özel nesne yarat diye bir bölüm geldi zaten editli sv sonuçta normal bir durum

Son düzenleme:
kendimi bildim bileli nerden baksan sadece benim 200 250 tane editim vardı diğer oyuncularında var edit eskiden 25 tlydi şimdi 50oyunda kaçtane edit var acaba
![]()
ılk zamanlarda belesdı edıt gm ler yapıp yapıp dagıtırlardı
ah ulan ah
1 tane zeka krıtık hp sura savunma edıt 150 tl ıdı zamanında 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)