farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Ttnet'ten superonline'ye geçiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pagemaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 595

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bugün Superonline ye geçiş için imza attık saat 22:30 gibi ttnet in 6-7 yıllık kullanıcısıym ve 2 ay önce yeni kampanyaya geçiş yapmıştım şimdi ttneti iptal etmem gerekiyor bana ne kadar borç çıkarırlar Superonline çalışanı 100-150 tl den fazla çıkarmazlar dedi şuanki odedigim fatura 51 TL yeni kampanyayı 2 ay kullandım daha 22 ayı var kulladıgım kadarın indirimini mi ödeyeceğim yoksa kullanmadıgımıda ödeyecekmiyim çok kafamı karıştırdılar ödedigim tutar kadar superonlinede bedava kullanacakmışım öyle bir kampayada varmış..

TTnet taahhütün ne kadar az kaldıysa borç da o kadar artıyor bildiğim kadarıyla. Ttnete gidip iptal ettirmek istediğinde net bilgi verirler.

Superonline ın en son dediğin gibi bir kampanyası vardı. Ttnete ne kadar ceza ödersen, superonline faturandan düşüyorlardı

Taahhütün muhtemelen 12+12 şeklinde yapmış olmalısın, kullandığın kampanya da ki indirim ve süre kadar ceza ödersin, İleriye dönük taahhüt bozmak yalnız cihaz kampanyaların da geçerli bir sistem ondan bir problem yaşamazsın. Fakat hem 2aylık kullandığın indirim bedeli, hem gelecek olan faturan hemde kapattırdığın anda kesilecek olan faturanla beraber muhtemel yetkilinin dediği fiyatlar da birşey ödersin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri