HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bir exeye ekleyip en basidinden pchunter ile kill yap anında gider diğer bypass sistemlerine gerek bile yokOzaman Bi İşlevi Yok O Vakit?
Peki Tşk Ler Dedin Şekil gerek yok o vakit saten konu sahibi bi açıklama bile yapmadıbir exeye ekleyip en basidinden pchunter ile kill yap anında gider diğer bypass sistemlerine gerek bile yok
Peki Tşk Ler Dedin Şekil gerek yok o vakit saten konu sahibi bi açıklama bile yapmadı
alıntı yapmamışsınız ondan cevap vermedim alıntı yapmadıgınızda bildiri gelmiyor bende konuya yazılan mesajları göremiyorum.
üstelik ben bunu %100 hile koruması diye paylaşmadım kısmen engelliyor fakat kendi dll'niz mevcutsa onu include edebilirsiniz bu sadece açılış ekranında resim isteyen arkadaşlara yardımcı olak amaçlı açılmış bir konudur.
Son düzenleme:
Açıklama İçin Teşekkürler Kusura Bakma İyi Forumlar.alıntı yapmamışsınız ondan cevap vermedim alıntı yapmadıgınızda bildiri gelmiyor bende konuya yazılan mesajları göremiyorum.
üstelik ben bunu %100 hile koruması diye paylaşmadım kısmen engelliyor fakat kendi dll'niz mevcutsa onu include edebilirsiniz bu sadece açılış ekranında resim isteyen arkadaşlara yardımcı olak amaçlı açılmış bir konudur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...