PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Eşyasına Düello Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 139
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

40 k yı sevmiyor herhalde :)

questlib.lua dosyanın sonuna bir takım kod eklemen gerekiyor, arkadaş yukarı da bana atmıştı onu indirerek sorununu halledebilirsin. Ben o yöntem ile hallettim.

O hata değil. Sorunsuz kurulmuş.

Arkadaşım ben düelloyu kazanıyorum yan karakterden Siam bıçağı+9 koymuştum diğer karakterden ise şahin kalkan+9 koymuştum herneyse kazandım düelloyu kazandınız dedi nesne markete baktım şahin kalkan+9 gelmiş kazandığım eşya gelmemiş ve diğer karaktere geçtim karakter atıp oyuna girdim nesne markete baktım o karakter yenildiği halde siam bıçağı+9 gelmiş nesne marketine.

Arkadaşım ben düelloyu kazanıyorum yan karakterden Siam bıçağı+9 koymuştum diğer karakterden ise şahin kalkan+9 koymuştum herneyse kazandım düelloyu kazandınız dedi nesne markete baktım şahin kalkan+9 gelmiş kazandığım eşya gelmemiş ve diğer karaktere geçtim karakter atıp oyuna girdim nesne markete baktım o karakter yenildiği halde siam bıçağı+9 gelmiş nesne marketine.

Şuan bende de başka bir sorun oluştu herhangi bir neden yokken vs'yi kazanınca hiçbir uyarı gelmiyor. Çok garip bir durum. İlgileniyorum şuan.

Şuan bende de başka bir sorun oluştu herhangi bir neden yokken vs'yi kazanınca hiçbir uyarı gelmiyor. Çok garip bir durum. İlgileniyorum şuan.

İnşallah en kısa zamanda çözülür. Nesne markete gelmeyen eşyalar için nesne market yerine envantere gelse kazanılan eşyalar daha iyi olmaz mıydı?

İnşallah en kısa zamanda çözülür. Nesne markete gelmeyen eşyalar için nesne market yerine envantere gelse kazanılan eşyalar daha iyi olmaz mıydı?

Maalesef LUA ile olmaz o dediğiniz olursa da benim bilgim yok o konuda.

Sistemi komple kaldırıp tekrar kurdum ve şuan sorunsuz çalışıyor. Kazandığımda eşyanın ikisi de nesne marketime geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri