Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
Hikaye Ekle

Bosslardan Çıkacak İtem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 293

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyunumdaki boss'ları kesince abuk sabuk itemler sandıklar çıkarıyor Elinde sağlam güzel Emek'e uyarlanmış "MOB_DROP_İTEM" varsa verebilirmi ? :) rep esirgemem

senin serverin ile uyuşmuyorsa %100 olarak hata alırsın , kendin yapsan daha iyi ;) uğraş yani üşenmeyin.
:) Kendim yaptım kardeşim yorumun için teşekkürler senin gibileri lazım piyasaya hiç yoktan düşünceni söylüyorsun seçenek sunuyorsun iyi veya kötü onun dışında bazıları var bildikleri halde şimdi kim uğraşıcak diyorlar

:) Kendim yaptım kardeşim yorumun için teşekkürler senin gibileri lazım piyasaya hiç yoktan düşünceni söylüyorsun seçenek sunuyorsun iyi veya kötü onun dışında bazıları var bildikleri halde şimdi kim uğraşıcak diyorlar

:) aslında biraz ileri görüşlülük ile alakalı birşey bu eğer sen burdan benim veya bir başkasının verdiği mob drop item'i serverinde kullanırsan ileride hata alıcaksın birde onun çözümüyle uğraşıcaksın boş yere en azından seni bilgilendiriyorum ki her serverin dosyaları birbiriyle uyuşmuyor %74'ü uymaz genelde çünkü game sürümü diffler ve filesteki moblara bağlı olarak değişiyor

:) aslında biraz ileri görüşlülük ile alakalı birşey bu eğer sen burdan benim veya bir başkasının verdiği mob drop item'i serverinde kullanırsan ileride hata alıcaksın birde onun çözümüyle uğraşıcaksın boş yere en azından seni bilgilendiriyorum ki her serverin dosyaları birbiriyle uyuşmuyor %74'ü uymaz genelde çünkü game sürümü diffler ve filesteki moblara bağlı olarak değişiyor
Boşuna demiyorlar bilgi paylaştıkça büyür, sen bana bunu söylemesen berki ben bir yerden bulup kullanacaktım birde onla uğraşacaktım teşekkürler tekrar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri