Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
İlk 65 TL 6GB'ı görünce şaşırdım acaba nasıl olabiliyor? .com domain otopack hacksheild vs. veriyorlar. Makinalarımı kötü yoksa başka birşey mi var? Siz nasıl bilirsiniz?
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-sikayetleri/3269051-netmarlis-sikayet.html bu konuyu okuyup yorum yapın teşekkürler.
Kardeş sen yukardaki şarlatanlara bakma onlar farklı firmaların yaltaklığını yapıyorlar bence. ben 2 senedir netmarlisle çalışıyorum en son geçen ay aldığım hizmette dedim param yok bir ara öderim bana 6 gb sunucu .com alan adı ve iyi bir host sağlarmısınız dedim canın sağolsun dediler kurup teslim ettiler. 2. ay oldu daha ne hizmetim sonlandı nede para isteyen var. diyeceğim şu ki iyi olanı devirmek için son çare iftiradır. bunlar son çarelerini kullanmaya çalışıyorlar ama bence oda faydasız olacak gibi çünkü bizler müşterileri olarak herzaman @NetMarLis; 'in yanında olacağız. Gönül rahatlığı ile al sunucunu sorunsuz ve piyasanın en iyi filesleri ile oynunu yönet .
Moderatör tarafında düzenlendi:
@jester1; Bu ne la ?
Şimdi adam sana iş vermedi diye iftiramı atıyosun ?
Kaç para istiyon la insan olmak için söyle beş fazla vereyim üç aşağı konuş
İyikide almamışın bunu sen işe @NetMarLis; elit bir firmasın tüm kaliteni bitirebilecek bir kişiliksizliğe sahip bu adam (demeye dilim varmıyoda ...)
@admin; hamuduyla götürüyosunuz zaten Allah daha çok versin şöylelerine VİP üyelik vermeyin yaw Turkmmo dan soğutuyorlar insanı...
Şimdi adam sana iş vermedi diye iftiramı atıyosun ?
Kaç para istiyon la insan olmak için söyle beş fazla vereyim üç aşağı konuş
İyikide almamışın bunu sen işe @NetMarLis; elit bir firmasın tüm kaliteni bitirebilecek bir kişiliksizliğe sahip bu adam (demeye dilim varmıyoda ...)
@admin; hamuduyla götürüyosunuz zaten Allah daha çok versin şöylelerine VİP üyelik vermeyin yaw Turkmmo dan soğutuyorlar insanı...
@jester1; güzel kardeşim benden sana tavsiye aklı olan hayat dersi bile çıkarır bundan ,
sen sen ol kin yada hırs yüzünden birilerine iftira atma ya da ekmeğine mani olmaya çalışma.
Allah bunları affetmez.
@NetMarLis; gayet başarılı ve kaliteli hizmetler veriyorsunuz daha önce sile çalışmışlığım var ve nasipse yine düşünüyoruz kim ne derse desin benim gözümde (şahsi fikrim) Türkiye'nin en kaliteli firmasısınız. Gerek insanlık gerek kalite gerekse hizmet olarak.
@kor65; o kadar yüklenmeseydin keşke kendini bilen birisi olsa bu tür çaresizliklere girip böyle yanlış işler yapmazdı zaten.
@kadir06; alçak gönüllülüğün ve dürüstlüğünü taktir ettim
@admin; şahsi düşüncem birilerine vip üyelik veriyor ya da satıyor iseniz kasten yaptıkları hatalar ispatlandığında o kişiyi forumdan uzaklaştırma adaletinede sahip olunmalıdır. Biz buna Ömer Adaleti diyoruz. İnanıyoruz ki yukarda @NetMarLis; 'in sunmuş olduğu kanıt @jester1; 'in forumdan uzaklaştırılmasına yetecek kadar iyi bir kanıt olduğu tarafındayım.
@sameto_01; güzel kardeşim hiç tereddüt etme kimseye kulak asma @NetMarLis; 'ten gözün kapalı istediğin sunucuyu al derim. Gerçekten tavsiye edeceğim ve önereceğim tek firmadır.
sen sen ol kin yada hırs yüzünden birilerine iftira atma ya da ekmeğine mani olmaya çalışma.
Allah bunları affetmez.
@NetMarLis; gayet başarılı ve kaliteli hizmetler veriyorsunuz daha önce sile çalışmışlığım var ve nasipse yine düşünüyoruz kim ne derse desin benim gözümde (şahsi fikrim) Türkiye'nin en kaliteli firmasısınız. Gerek insanlık gerek kalite gerekse hizmet olarak.
@kor65; o kadar yüklenmeseydin keşke kendini bilen birisi olsa bu tür çaresizliklere girip böyle yanlış işler yapmazdı zaten.
@kadir06; alçak gönüllülüğün ve dürüstlüğünü taktir ettim

@admin; şahsi düşüncem birilerine vip üyelik veriyor ya da satıyor iseniz kasten yaptıkları hatalar ispatlandığında o kişiyi forumdan uzaklaştırma adaletinede sahip olunmalıdır. Biz buna Ömer Adaleti diyoruz. İnanıyoruz ki yukarda @NetMarLis; 'in sunmuş olduğu kanıt @jester1; 'in forumdan uzaklaştırılmasına yetecek kadar iyi bir kanıt olduğu tarafındayım.
@sameto_01; güzel kardeşim hiç tereddüt etme kimseye kulak asma @NetMarLis; 'ten gözün kapalı istediğin sunucuyu al derim. Gerçekten tavsiye edeceğim ve önereceğim tek firmadır.
Be netmarlisten aldım .şuana kadar her hangi bir sorun cıkmadı .inşllah bundan sonrada çıkmaz diye düşünüyorum .+ daha önce aldıgım bilişimcilerden kat kat iyi .
kimsenin kimseyi boş yere karalaması mantıksız bir düşünce .
İNŞALLAH BU YOLDA BOYLE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDERLER .
BENCE BAŞARILI BİR FİRMA ŞİDDETLE TAFSİYE EDİLİR.
kimsenin kimseyi boş yere karalaması mantıksız bir düşünce .
İNŞALLAH BU YOLDA BOYLE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDERLER .
BENCE BAŞARILI BİR FİRMA ŞİDDETLE TAFSİYE EDİLİR.
kardeşim ben dahil çok kişi aldık ama nedense bizde bir problem yok sizde oluyorsa hatayı birazda kendinizde arayın.eski şikayetlerini burda dile getirecegine yeni kanıt sunsana yeni filesler hakkında ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)