xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Zor Npc Paketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 612

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm Arkadaşlar..

Acil Zor server için npc paketi arıyorum Elinde olan varsa yardımcı olabilirlermi arkadaşlar

KOLAY GELSİN.

Bunun aynısı olursa çok iyi olur :)

Merhaba,

Elinizdeki serverfiles hakkında biz birşey söyleyemeyiz fakat size bir bilgi vereyim. Sadece shop_item.sql sizin işinizi görmez. Neden derseniz, shop_item.sql dosyasında shop_vnum adı altında NPC'lerin vnum değerleri yazılıdır. Bu vnum değerleri de shop.sql dosyasından alır, değerlerini. Bu sebeple, shop_item.sql dosyasının yanı sıra shop.sql dosyasına da ihtiyacınız vardır. Zamanım olsaydı aslında size, resmini paylaştığınız NPC modellerini hazırlardım fakat maalesef yardımcı olamıyorum şuan. Umarım istediğiniz şekilde NPC modellerini bulursunuz. Kolay gelsin.

Merhaba,

Elinizdeki serverfiles hakkında biz birşey söyleyemeyiz fakat size bir bilgi vereyim. Sadece shop_item.sql sizin işinizi görmez. Neden derseniz, shop_item.sql dosyasında shop_vnum adı altında NPC'lerin vnum değerleri yazılıdır. Bu vnum değerleri de shop.sql dosyasından alır, değerlerini. Bu sebeple, shop_item.sql dosyasının yanı sıra shop.sql dosyasına da ihtiyacınız vardır. Zamanım olsaydı aslında size, resmini paylaştığınız NPC modellerini hazırlardım fakat maalesef yardımcı olamıyorum şuan. Umarım istediğiniz şekilde NPC modellerini bulursunuz. Kolay gelsin.

Teşekkürler Hocam yorumunuz için, Elimdeki filesin shop_item dosyalarının uzantısı sql olarak değil Shop_item.frm Shop_item.MYD shop_item.MYI İstediğim gibi npc yukarda resmi var bulamayınca o dosyalarıda açamayınca şimdi tek elimle Nacivattan giriş yapıyorum markete :)

EKLEME: Shop_vnum shop dosyalarıda var fakat onlarda "MYD,FRM" Uzatılarında

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri