HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kem göz , bilgelik , sadakat mücevheri görevlerinde hangi sunucuda , hangi karakter için , hangi özellik seçilmeli? Herkes fikrini yazabilir mi? Bilgi almak isteyenler de bilgilenmiş olur bu arada.
Ben pidgede bıçakçı ninja için str seçmeyi düşünüyorum. Hunkta da büyülüsilah sura için str seçmeyi düşünüyorum. Doğru mudur? Yanlışsa neden? (Tabiki ödülleri biyolog sorunu düzeldikten sonra alıcaz
)
Ben pidgede bıçakçı ninja için str seçmeyi düşünüyorum. Hunkta da büyülüsilah sura için str seçmeyi düşünüyorum. Doğru mudur? Yanlışsa neden? (Tabiki ödülleri biyolog sorunu düzeldikten sonra alıcaz
)Vallahi bana göre
Keith serverinde oynuyorsan editlide hp ödüllerini tercih ederim
Hunkda ise STR ödüllerini
Pidge için fikrim yok fakat ordada hp almak daha mantıklı gibi
Keith serverinde oynuyorsan editlide hp ödüllerini tercih ederim
Hunkda ise STR ödüllerini

Pidge için fikrim yok fakat ordada hp almak daha mantıklı gibi
Keith serverında da STR almalısın bence saldırı değerini direk arttırdığı için işine yarıyacak tır zaten yapılan her set savunma üzerine kuruluyor saldırı adına bir efsun bulunmuyor bir nebzede olsa etkili olacaktır 

Keith serverında da STR almalısın bence saldırı değerini direk arttırdığı için işine yarıyacak tır zaten yapılan her set savunma üzerine kuruluyor saldırı adına bir efsun bulunmuyor bir nebzede olsa etkili olacaktır![]()
Sura wslerinde hp önemli
zaten atak item çok mevcut keithte hp daha iyi 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)