- Konular
- 125
- Reaksiyon Skoru
- 32
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler uğraştığım planladığım ve her şeyini hazırladığım ve uzun süreli bir metin2 PvP projesi düşünüyorum. Bir kaç hafta içinde her şey hazır olacak ve bilişim arıyorum.
Sorunsuz bir pack ve uyku modu site kapanma sorunu gereksiz oyun kapanmaları istemiyorum.
Çetin bilişim kullananlardan yorumları bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.
Sorunsuz bir pack ve uyku modu site kapanma sorunu gereksiz oyun kapanmaları istemiyorum.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Beyler uğraştığım planladığım ve her şeyini hazırladığım ve uzun süreli bir metin2 PvP projesi düşünüyorum. Bir kaç hafta içinde her şey hazır olacak ve bilişim arıyorum.
Geçen sene çalışmıştım ilgilenmeleri 0 sunucuları pahalı ama fileleri sorunsuzdu herhalde(NPC hariç) yok benim desteğe ihtiyacım yok diyorsan al ama sunucuları çok pahalı
- Konular
- 32
- Online süresi
- 4m 54s
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Çetin bilişim kullanmadım ama çok destek vermiyorlar oyun içi sunucu desteği var fakat oyun içi çok fazla destek vermiyorlar ek ücret olarak alabilirsin onuda sağlam güvenilir bir bilişim uzun zamandır var biraz pahalı ama hakediyor bence ama başka ararsan netmarlis öneririm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)