Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çetin Bilişim Yorumlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan makmeden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 378

makmeden

Level 5
TM Üye
Konular
125
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 1 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler uğraştığım planladığım ve her şeyini hazırladığım ve uzun süreli bir metin2 PvP projesi düşünüyorum. Bir kaç hafta içinde her şey hazır olacak ve bilişim arıyorum.

Sorunsuz bir pack ve uyku modu site kapanma sorunu gereksiz oyun kapanmaları istemiyorum.

Çetin bilişim kullananlardan yorumları bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.

Beyler uğraştığım planladığım ve her şeyini hazırladığım ve uzun süreli bir metin2 PvP projesi düşünüyorum. Bir kaç hafta içinde her şey hazır olacak ve bilişim arıyorum.

Sorunsuz bir pack ve uyku modu site kapanma sorunu gereksiz oyun kapanmaları istemiyorum.

Çetin bilişim kullananlardan yorumları bekliyorum. Lütfen yardımcı olun.

Geçen sene çalışmıştım ilgilenmeleri 0 sunucuları pahalı ama fileleri sorunsuzdu herhalde(NPC hariç) yok benim desteğe ihtiyacım yok diyorsan al ama sunucuları çok pahalı

Çetin bilişim kullanmadım ama çok destek vermiyorlar oyun içi sunucu desteği var fakat oyun içi çok fazla destek vermiyorlar ek ücret olarak alabilirsin onuda sağlam güvenilir bir bilişim uzun zamandır var biraz pahalı ama hakediyor bence ama başka ararsan netmarlis öneririm

Kendisiyle neredeyse 1 sene kadar çalışmışlığım var.Sayesinde büyük işlerin altına imza attım diyebilirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri