Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Bar Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ernac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selam arkadaşlar. Sorun aslında basıt ancak bulamadım beni sinir etti. Şöyleki;

Hazırladığım serverda 50m, 100m, 250m, 500m ve 750m lik barlar var. Bunların Navicattan fiyatlarını ayarlamama rağmen NPC de satmak istediğimde çok düşük fiyatlar veriyor. Vergiden olabilir dedim, game içine vergi diffide ekledim ama olmadı.

Son çare locale_de.epk daki item_proto 'yu kontrol ettim oda normal ayarlı. Daha detaylı nasıl anlatılır bilmem resim ekliyorum. Resimdede görüldüğü üzere 500m lik bara depocu 100m fiyat veriyor. Bu örnek hepsi için geçerli. Barlar ile ilgili başka bir yerdemi ayarlama yapmam lazım çözemedim.

YB8ONk.jpg

Navicat ayarları

rQXJy1.jpg

Konuyla ilgili önerilerinizi bekliyorum
Herkese iyi çalışmalar & formlar

yanlış hatırlamıyorsam 5 katı felan yazman gerekiyor bi arabende bu sorunla ugrasmıştım 50mye satılsın istiyorsan 250m gibi birşey yazıyordun deneyerek çözebilirsin , 50m lik barı kaça satıyor diyelim 25m x2 yapıp o rakamı gir navicata

yanlış hatırlamıyorsam 5 katı felan yazman gerekiyor bi arabende bu sorunla ugrasmıştım 50mye satılsın istiyorsan 250m gibi birşey yazıyordun deneyerek çözebilirsin , 50m lik barı kaça satıyor diyelim 25m x2 yapıp o rakamı gir navicata

O şekilde yapıncada NPC den alırken sorunyok, ama NPC ye satarken 0 yang veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri