noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Kendi bilgisayarıma server kurmak istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShanBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar kendi bilgisayarıma sadece benim girebilecegim metin2 serveri kurmak istiyorum files düzenlemelerimi yapmak için, bu konu hakkında bilgisi olanlar neler yapacagımı yazarlarsa çok sevinirim

Veya bu konu hakkında konu paylaşıldıysa link alabilir miyim? benim portla falan işim yok diğer konularda port açılacak vs. deniyor ben sadece kendim girecem

Hocam server kurmayı biliyorum ancak localhosta kurmayı pek anlamıyorum ayrıntılı konu varsada ben bulamadım, bununla ilgili bildiginiz anlatım varsa onları alabilirim

Farkı yok aslında, IP ayarını düzgün yapabilirsen sorun olmaz. Resimde örneği var
rQX1Bm.jpg

Kendi bilgisayarın IP sini önce manuel ver. Resimdeki örnekten gidersek bilgisayarın IP sini 192.168.1.15 olarak ayarla. Sunucu IP side 192.168.1.21 (.21 'i değiştirebilirsin) olarak ver. root editlerken serverinfo.py de Server_IP sini 192.168.1.21 yapacaksın hepsi bu.

Daha önce kurulumla uğraştıysan zor olmasa gerek. Yanlız bazı haritalar için Port Mapa ihtiyaç olduğunu söyleyenler var. Karakterin bugta kalmaması için Port Mapı kullanabilirsin.

Şuan bende aynı şekilde localde uğraşıyorum ve ayarlarım böyle.

Yardımı olur umarım. İyi çalışmalar

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri