HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyunu alta aldığın için normal. TR de de aynısı bana oluyordu.
Bu sorun fixlenebiliyor.
Oyunu alta aldığın için bilgisayar oyunu alt uygulamaya geçiriyor. Bundan dolayı oyun içerisindeki görünüm,grafik ve hareket siyah oluyor. Bilgisayarın özellikleri de bu durumu etkiliyor.Bu sorun fixlenebiliyor.
Oyunu alta aldığın için bilgisayar oyunu alt uygulamaya geçiriyor. Bundan dolayı oyun içerisindeki görünüm,grafik ve hareket siyah oluyor. Bilgisayarın özellikleri de bu durumu etkiliyor.
Haklısın ama fixlenebiliyor dediğin gibi olduguğunda geri açtığımda düzelmesi gerekir. Bilgisayarımın durumu iyi sadece bi öneri yapıp yapmamak yetkililere kalmış.
Merhabalar , tam emin olup gözlemlediğim sorunları iletmek istedim.
GENEL SORUNLAR
Her sabah 06:10 -06:30 arası sunucuya erişim sağlanılamıyor. ( Giriş işlemi yapılıyorda kalıyor belirttiğim saatlerde)
Kırmızı ot görevi alınca , ölünce etkisi kayboluyor.
Bazı karakterlerde sunucu bonusu gözükmüyor ( Kahramanlık ödülü alınamıyor )
Bazı karakterler eski hesap olduğu için boş hp oranı 14.5 ila 14 k civarında buda vsde üstün olmalarını sağlıyor ( yeni hesaplarda 10.126 oluyor bence tüm karakterlerde böyle olması gerekmekte.)
Bazı karakterlerde çift biyolog görevi mevcut ( Yeni karakterlerde tek biyolog var bence tüm hesaplarda , karakterlerde tek biyolog olmamı )
Kemgöz görevi görevler listesinde bulunmuyor ( Kemgöz görevi verilemiyor )
Sura karakterde bossluk edit seti takınca kayadan çıkan slotlara ölüyor.
Cesur mao mühürü üzerinde saldırı yapılamıyor.
Bazı karakterlerde kristal kuponu kullanılamıyor.
Exp düşme sorunuda mevcut.
Ninjanın ''Kıvılcım vuruşu '' skili oldukça fazla vuruyor ( Bence bununda damage oranı azaltılmalı diye düşünüyorum)
Ek olarak kasılırken statü puanı gelmiyor.
Not: Yaz gelmeden tüm sorunların giderileceğini biliyorum fakat eksik olanlar olmasın diye buraya yazmak istedim.
@Shorty; @admin;
Kasılırken 7 Günlük tecrübe yüzüğünü takmaz iseniz exp kaybı yaşanmıyor,
Statü puanı ise belli bir lv. e kadar geliyor ve sonrasında yeterli olduğu için gelmiyor bu tr serverında da bu şekilde.
130 level olduktan sonra statüleri sıfırladığında statü puanı hepsini dolduracak şekilde geliyor diye biliyorum bi deneyin.Exp ne yaparsan yap bazen hata verebiliyor ister 7 günlüğü çıkar ister exple bağlantılı olan herşeyi çıkar farketmiyor ve şuan saat 06:40 girişler hala kapalı 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)