- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,136
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,769,735
- DevLira
- -3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Elym2 Oyuncuları,
Yaz aylarında sizlerden gelen talep üzerine lonca turnuvaları için bir nabız yoklayalım dedik.
Gelecek talebe göre lonca turnuvaları düzenlenecektir. Yeterli talep gelmemesi durumunda lonca turnuvalarını yapmayabiliriz.
Aşağıdaki bilgileri BURAYA TIKLAYARAK bana özel mesaj ile lonca liderlerinin göndermesi gerekmektedir. Mesaj başlığının LONCA TURNUVALARI şeklinde olmasına özen göstermenizi rica ediyorum
Ödül hakkında
Katılım sayısının fazlalığına göre 1000 TL ile 3000 TL değeri arasında çeşitli hediyeler dağıtmayı planlıyoruz.
Son Başvuru : 30 Haziran
İyi Oyunlar
Yaz aylarında sizlerden gelen talep üzerine lonca turnuvaları için bir nabız yoklayalım dedik.
Gelecek talebe göre lonca turnuvaları düzenlenecektir. Yeterli talep gelmemesi durumunda lonca turnuvalarını yapmayabiliriz.
Aşağıdaki bilgileri BURAYA TIKLAYARAK bana özel mesaj ile lonca liderlerinin göndermesi gerekmektedir. Mesaj başlığının LONCA TURNUVALARI şeklinde olmasına özen göstermenizi rica ediyorum
Lonca Adı:
Lonca Liderinin Adı:
Lonca Liderinin Skype Adresi:
Loncanın Bulunduğu Server:
Savaşa Katılacak Oyuncu Sayısı:
Ödül hakkında
Katılım sayısının fazlalığına göre 1000 TL ile 3000 TL değeri arasında çeşitli hediyeler dağıtmayı planlıyoruz.
Son Başvuru : 30 Haziran
İyi Oyunlar
Son düzenleme: