- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar size gamemasterlerin oyunculara yardım konusunda ne kadar duyarlı olup olmadıklarını göstereceğim.
Talep Durumu: Yöneticiden Cevap Bekliyor [Çözüldü olarak işaretle]
Güncellendi: 2015-06-04 14:15:53
Son Cevaplayan: Yiğithan Çelik
Kategori: Oyun içi hata bildirimi
Cevaplar: 4
Öncelik: Yüksek
Tarih: 2015-06-02 17:31:21
Adı - Soyadı: Yiğithan Çelik
E-Posta Adresi: elifyigithancelik (at) gmail (dot) com
Yazdırılabilir Sayfa
Oynadığınız Server: Keith
Hesap Adınız: yaprakyedirenmmo
Karakter Adınız: LodosKenTR
Benim Tanrıçanın bebeği taşı[Exp Koruma Taşı] ile ilgili bir sıkıntım oldu 80 levellik çarım 88 oldu. sizden ricam çarımı 75 ya da 80 levele geri düşürmeniz. Lütfen Çok rica Ediyorum Ve Bir Sıkıntım daha var. Ben Hiç kullanıcı adlarım karakter silemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Tarih: 2015-06-02 23:55:33
Adı - Soyadı: Kaan Pelenkoğlu
Yazdırılabilir Sayfa
Malesef level ile oynama yapamıyoruz. 2. sorununuza gelirsek eğer 4 tane karakterinizde dolu ise silme işlemi olmuyor. Bu konularda size yardımcı olamadığım için üzgünüm başka bir sorununuz varsa söyleyebilirsiniz.
kaze37 / turkmmo
Elym2 Destek
Bulduğum içerik sorunumu çözemedi
Tarih: 2015-06-03 01:38:06
Yazdırılabilir Sayfa
Yalnız bir aralar türkay bu sorunla ilgileniyordu level konusuyla peki kraliyet zırhımı bir çara aktarabilir misiniz ? birinden birini yapın sonuçta imkansız değil bu ben yılların oyuncusuyum burada mmomt2 den beridir. canım sıkılmasın diye bu oyunu oynuyorum. bu yasak bir sizin bu serverde var türkde dahil level düşüüyorlar lütfen kraliyetim var diye başka çarda açamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Tarih: 2015-06-04 03:20:41
Yazdırılabilir Sayfa
Sadece özel günlerde kraliyetinizi başka çara aktarabilirsiniz. 14 Şubatta böyle bir etkinliğimiz vardı.
kaze37 / turkmmo
Elym2 Destek
Tarih: 2015-06-04 14:15:53
Yazdırılabilir Sayfa
anlatamadım galiba bu sizin oyun içi sorundan kaynaklı oldu. diyorum ki exp koruma taşını aktifleştirdim aktif yazdı sonra kardeşime verdim 15 dakika oynadı çar 88 level oldu. bu nasıl bir şeydir anlamadım siz bu oyunda oyunculara yardım amaçlı durmuyormusunuz ? yardım istiyoruz yardım etmiyorsunuz bu yasaklar sadece sizin serverde var. eğer ki yardım etmeyecekseniz. OYUNU BIRAKACAĞIM.
Talep Durumu: Yöneticiden Cevap Bekliyor [Çözüldü olarak işaretle]
Güncellendi: 2015-06-04 14:15:53
Son Cevaplayan: Yiğithan Çelik
Kategori: Oyun içi hata bildirimi
Cevaplar: 4
Öncelik: Yüksek
Tarih: 2015-06-02 17:31:21
E-Posta Adresi: elifyigithancelik (at) gmail (dot) com
Yazdırılabilir Sayfa
Oynadığınız Server: Keith
Hesap Adınız: yaprakyedirenmmo
Karakter Adınız: LodosKenTR
Benim Tanrıçanın bebeği taşı[Exp Koruma Taşı] ile ilgili bir sıkıntım oldu 80 levellik çarım 88 oldu. sizden ricam çarımı 75 ya da 80 levele geri düşürmeniz. Lütfen Çok rica Ediyorum Ve Bir Sıkıntım daha var. Ben Hiç kullanıcı adlarım karakter silemiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Tarih: 2015-06-02 23:55:33
Yazdırılabilir Sayfa
Malesef level ile oynama yapamıyoruz. 2. sorununuza gelirsek eğer 4 tane karakterinizde dolu ise silme işlemi olmuyor. Bu konularda size yardımcı olamadığım için üzgünüm başka bir sorununuz varsa söyleyebilirsiniz.
kaze37 / turkmmo
Elym2 Destek
Tarih: 2015-06-03 01:38:06
Yazdırılabilir Sayfa
Yalnız bir aralar türkay bu sorunla ilgileniyordu level konusuyla peki kraliyet zırhımı bir çara aktarabilir misiniz ? birinden birini yapın sonuçta imkansız değil bu ben yılların oyuncusuyum burada mmomt2 den beridir. canım sıkılmasın diye bu oyunu oynuyorum. bu yasak bir sizin bu serverde var türkde dahil level düşüüyorlar lütfen kraliyetim var diye başka çarda açamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
Tarih: 2015-06-04 03:20:41
Yazdırılabilir Sayfa
Sadece özel günlerde kraliyetinizi başka çara aktarabilirsiniz. 14 Şubatta böyle bir etkinliğimiz vardı.
kaze37 / turkmmo
Elym2 Destek
Tarih: 2015-06-04 14:15:53
Yazdırılabilir Sayfa
anlatamadım galiba bu sizin oyun içi sorundan kaynaklı oldu. diyorum ki exp koruma taşını aktifleştirdim aktif yazdı sonra kardeşime verdim 15 dakika oynadı çar 88 level oldu. bu nasıl bir şeydir anlamadım siz bu oyunda oyunculara yardım amaçlı durmuyormusunuz ? yardım istiyoruz yardım etmiyorsunuz bu yasaklar sadece sizin serverde var. eğer ki yardım etmeyecekseniz. OYUNU BIRAKACAĞIM.
- Konular
- 6,063
- Çözüm
- 11
- Online süresi
- 2mo 9d
- Reaksiyon Skoru
- 6,031
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- MmoLira
- 13,233
- DevLira
- 56
Kraliyet olayı hakkında sadece üst yetkililer bilgilidir. Kağan arkadaşımın sizin o konuda yardımcı olamaması normal.
Level düşürme olayı hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız ticket atın, attıysanız özel mesaj olarak bana yollayın yetkililere ileteceğim.
Level düşürme olayı hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyorsanız ticket atın, attıysanız özel mesaj olarak bana yollayın yetkililere ileteceğim.
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Açtığım konuda her şeyi yazdım zaten okursanız görürsünüz
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Kraliyet olayı hakkında sadece üst yetkililer bilgilidir. Kağan arkadaşımın sizin o konuda yardımcı olamaması normal.
@Tranquillo;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)