HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar bir sıkıntı ile karşınızdayım elimde bir tane jpg. ve transparanlı logom var buna intro yapmak istiyorum önerebileceğiniz video , program ve kullannışı , yapmayı başaranlar , yardımcı olmak isteyenler yorum atarak bilgileriniz paylaşırmısınız ulaşmak isteyenler için
Moderatör tarafında düzenlendi:
Burası resim photoshop veya video yeri değil metin2 ile ilgili soru ve sorunlarınızı yazarak cevap alabileceğiniz bir kategöridir yeri değil bildirildi.
Arkadaşım şimdi bu logo metin2ye ait oldugu için oraya konuyu açtım ayrıca işin gücün yokmu milletin konusunu bildiriyorsun çok primcisiniz. Günceldir.Burası resim photoshop veya video yeri değil metin2 ile ilgili soru ve sorunlarınızı yazarak cevap alabileceğiniz bir kategöridir yeri değil bildirildi.
Arkadaşım şimdi bu logo metin2ye ait oldugu için oraya konuyu açtım ayrıca işin gücün yokmu milletin konusunu bildiriyorsun çok primcisiniz. Günceldir.
Kardeşim benim görüşüm bu bu bölüme alakası yok açtıgın konunun , zaten konunu taşınmış.
Son düzenleme:
Kardeşim Sony Vegas Pro 13 Programını İndir Kur Sonra Google'den Hazır İntrolar veya Sony Vegas Pro İntrolar diye Aratırsan İstediğine Ulaşırsın...Merhabalar arkadaşlar bir sıkıntı ile karşınızdayım elimde bir tane jpg. ve transparanlı logom var buna intro yapmak istiyorum önerebileceğiniz video , program ve kullannışı , yapmayı başaranlar , yardımcı olmak isteyenler yorum atarak bilgileriniz paylaşırmısınız ulaşmak isteyenler için
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)