- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
S.A ARKADASLAR
Oyundaki nick: TaCSıZKraL
Hangi sunucu: OAS
Bulunduğu seviye: 40
Daha Önce Banlanıp Banlanmadığı : HİÇ BANLANMAMIŞTIR
Kaç TL Istediğiniz Veya Takas Için Istedikleriniz : LOL CARI İLE TKS OLUR SATİLİK DEĞİLDİR
Hesapda bulunan eşyalar vs.: 40 LWL EPİK TASLARİ MEVCUTTUR FASHİON SANSİ VARDİR 80 YERALTI PARASI MOZAİK TASLARİ FASHİON PARCASI BİNEK KARTI PARCASI VB.
Hesabınızın Resimi Veya Videosu : YOK MALESEF
Oyunda bulunduğu sıralama: SIRALAMASI YOKTUR
Bulunduğu klan: BLacKJack
Klanın bulunduğu sıralama: 1.
Daha önce el değişikliği yapıldı mı? ( Alım/Satım): HAYIR İLK SAHİBİ BENİM
binek ruhu: 100
çarın savaşma gücü:22556 (İLAÇSIZ VE MADALYASİZDİR )
SİMDİ ARKADASLAR CARİMDA TAM 27 TANE FASHİON VARDİR 10 TANESİ A VE B KALİTEDEDİR GERİ KALAN FASHİONLAR MARKETTE SATILANLARDAN MESELA NELER VAR YILBASI SİLAH KANLI ROMANTİK SU SİLAHI FALAN FELAN GİYSİDE 2 TANE FARKLI KONT EFE ENTARİ BLAKJAK RUZGARI MODA ÖNCUSU FELAN KAFADA İSE FES MELEKLER DİYARI İNHİBE BUYULEYİCİ NUR FELAN VARDİR CAR OAS62 DEDİR LOL CARİ İLE TKS OLUR TKS YAPMAK İSTEYENLER ASAĞIYA MSJ ATSİN
Oyundaki nick: TaCSıZKraL
Hangi sunucu: OAS
Bulunduğu seviye: 40
Daha Önce Banlanıp Banlanmadığı : HİÇ BANLANMAMIŞTIR
Kaç TL Istediğiniz Veya Takas Için Istedikleriniz : LOL CARI İLE TKS OLUR SATİLİK DEĞİLDİR
Hesapda bulunan eşyalar vs.: 40 LWL EPİK TASLARİ MEVCUTTUR FASHİON SANSİ VARDİR 80 YERALTI PARASI MOZAİK TASLARİ FASHİON PARCASI BİNEK KARTI PARCASI VB.
Hesabınızın Resimi Veya Videosu : YOK MALESEF
Oyunda bulunduğu sıralama: SIRALAMASI YOKTUR
Bulunduğu klan: BLacKJack
Klanın bulunduğu sıralama: 1.
Daha önce el değişikliği yapıldı mı? ( Alım/Satım): HAYIR İLK SAHİBİ BENİM
binek ruhu: 100
çarın savaşma gücü:22556 (İLAÇSIZ VE MADALYASİZDİR )
SİMDİ ARKADASLAR CARİMDA TAM 27 TANE FASHİON VARDİR 10 TANESİ A VE B KALİTEDEDİR GERİ KALAN FASHİONLAR MARKETTE SATILANLARDAN MESELA NELER VAR YILBASI SİLAH KANLI ROMANTİK SU SİLAHI FALAN FELAN GİYSİDE 2 TANE FARKLI KONT EFE ENTARİ BLAKJAK RUZGARI MODA ÖNCUSU FELAN KAFADA İSE FES MELEKLER DİYARI İNHİBE BUYULEYİCİ NUR FELAN VARDİR CAR OAS62 DEDİR LOL CARİ İLE TKS OLUR TKS YAPMAK İSTEYENLER ASAĞIYA MSJ ATSİN
Son düzenleme: