bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Beceri Değiştirme Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gayet güzel bi sistem olur gerçekten , ellerine sağlık , sabite aldım :)

yMpdEy.jpg

8gLndQ.jpg

Sorunsuz biraz geç oldu denemesi ama :)

Bunu yüzük değilde npc şeklinde yapsan? yani yaşlı kadına hem normal beceri sıfırlama ekli zaten bide beceri değiştirme eklersek oyuncuların seçenekleri olur isteyen kullanıcılarda yüzük ile kullanır ep ile satışını yaparlar ama npcden tıklayıp bu işlemi yapmak daha güzel olabilir :) Teşekkürler paylaşım için

Bunu yüzük değilde npc şeklinde yapsan? yani yaşlı kadına hem normal beceri sıfırlama ekli zaten bide beceri değiştirme eklersek oyuncuların seçenekleri olur isteyen kullanıcılarda yüzük ile kullanır ep ile satışını yaparlar ama npcden tıklayıp bu işlemi yapmak daha güzel olabilir :) Teşekkürler paylaşım için

Teşekkürler düşünceniz ve öneriniz için. Bunu bir arkadaşın önerisi üzerine bu şekilde yaptım EP ile satılması açısından. Zaten geliştirmeyi de düşünüyorum sistemi. Şuanlık bu şekilde kalsın. Edit Silme Sisteminden sonra ilgileneceğim bununla da.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri