HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güncel.
sende neyi paylaşıyon onur bunlara ümit veriyon aklın sıra paylaşma falan yok . bunlarda hemen yok panel yabancılardan almış diyolar
saltanatmetin2 web paneli çalıntı demişsinde neresi çalıntı ? psd sini atayım sana ? , css leri incele birLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ÇALINTI OLAN YERİDE LİNK ATINDA GÖREYİM Bİ MERAK ETTİM kafanıza göre uydurmada bir numarasınız arkadaş incelemeden bakmadan yok bunu çalmışlar türkçe yapmışlar satıyorlar yahu bizim sattığımız hangi panelin kodlamasını siz yabancı forumlarda gördünüz bizim paylaşmadığımız harici ? hangi yabancı kişi css yi türkçe döküyor ? hangi yabancı tasarımcı yada web yazılımcı paylaştığı web panelin psd sinide paylaşıyorda biz kullanıyoruz ? karalamayı bırakın kişiler hakkında sadece bizler hakkında değil başkaları hakkındada geçerli bu .
NOT : birde telifi yok diyen kişiler biz teslimatı yaptığımız zaman OKAN ŞİMŞEK bildirdik notere gidip onaylatmasını ve onayllattı diye biliyoruz.biz gördüğümüz yerde okan şimşek bildiriyoruz linkleri turkmmoda paylaşılsa kaldırtıyoruz hemen . ve bu bazı serverinde kullanan kişiler panelleri hepsi jaxen . yani bizim sattığımız değil .
Eğer bir panelin yada her hangi bir şeyin telif hakkı varsa burada kanıt gösterilmeli ve biz ona göre işlem yapmalıyız bize mesaj atıp telif hakkı var bunun kapatır mısınız ? Yada sitenin altına bilmem ney 2015 telif hakları saklıdır vs. tarzı yazılar olabilir ancak bunun kanıtını nerede madem lisansı var telifi var neden koymuyorsunuz ?
Bundan sonra telif hakkı var dediğiniz şeyler için telif hakkını buraya atarsınız yada özel mesaj yoluyla iletirsiniz biz işlem yaparız , şimdilik cezai işlem uygulamıyorum ; Konu altından fikirlerinizi yazabilirsiniz argo , küfür vs. tarzı konuşmalar olmadan.
Zorla uğraştıyorsunuz insanı ne hakkı birader kafan mı güzel sana ait olmayan birşeye nasıl hak talep edersin 2 kodlama yaptın diye tasarımdan nasıl hak talep ediyon merak ediyorum o zaman senin MrZielsko 'ya dava açmam lazım

artık daha fazla saçmalamayın izterseniz..

artık daha fazla saçmalamayın izterseniz..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Bende hazırladığım bir panel var ama şimdilik piyasaya çıkarmayı düşünmüyorum.
Bu paneli sadece Tempo Mt2 ve Saltanat Mt2'de gördüm 2 side vermez gibime geliyor
Bu paneli sadece Tempo Mt2 ve Saltanat Mt2'de gördüm 2 side vermez gibime geliyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)