Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bekle saten o dört gözlerini baban morartacak senin :m08:4 gözle bekliyorum![]()
ahhah .d çok komiksin sana 50 kuruş atıyımda güldürmeye dewam etbekle saten o dört gözlerini baban morartacak senin :m08:
5 kuruşun varmıda atacaksın cok merak ediyorum atsana allah aşkına allahın fakiri seni dilenciler bile senden zengin lan xdahhah .d çok komiksin sana 50 kuruş atıyımda güldürmeye dewam et
dilenciler benden daha zenginse 50 tl ye files satma çabalarını anlamıyorum git dilen o zaman5 kuruşun varmıda atacaksın cok merak ediyorum atsana allah aşkına allahın fakiri seni dilenciler bile senden zengin lan xd

hadi bunuda açıklayın ateistler
Eğer bir panelin yada her hangi bir şeyin telif hakkı varsa burada kanıt gösterilmeli ve biz ona göre işlem yapmalıyız bize mesaj atıp telif hakkı var bunun kapatır mısınız ? Yada sitenin altına bilmem ney 2015 telif hakları saklıdır vs. tarzı yazılar olabilir ancak bunun kanıtını nerede madem lisansı var telifi var neden koymuyorsunuz ?
Bundan sonra telif hakkı var dediğiniz şeyler için telif hakkını buraya atarsınız yada özel mesaj yoluyla iletirsiniz biz işlem yaparız , şimdilik cezai işlem uygulamıyorum ; Konu altından fikirlerinizi yazabilirsiniz argo , küfür vs. tarzı konuşmalar olmadan.
Bundan sonra telif hakkı var dediğiniz şeyler için telif hakkını buraya atarsınız yada özel mesaj yoluyla iletirsiniz biz işlem yaparız , şimdilik cezai işlem uygulamıyorum ; Konu altından fikirlerinizi yazabilirsiniz argo , küfür vs. tarzı konuşmalar olmadan.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)