Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

At çarma hilesi gelinn

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar bir çoğumuzun ortak derdidir. Atımız acemi ise ve bazen inadı tutarsa gelmeyebiliyor(şerafsız at işte):l03:. O yüzden bende hile buldum ve %70 geliyo arkadaşlar
bazen gelmeyede bilir
Şimdi hileyi yapabilmek için Envaterde ki At resmini aşağıdaki skill kutularından birine koyuyoruz.(Ben genelde 2. skill sayfasındaki 1. kutuya koyuyorum.) Diyelim ki 1. kutuya koyduk. Bir elimizi klavyeden 1 tuşunda tutarken diğer elimizlede Envater deki At resmine sağ tıklamak için kullanıyoruz. Şimdi aynı anda hem 1 e basıp hemde At resmine sağ tıklıyoruz ve atımız anında geliyor. İşte bu kadar.

Atınızı çağırıp gönderdikten sonra tekrar bu yöntemi kullanip çağıramayabilirsiniz bunuda sölim. Oyunu kapatıp açtığınızda tekrar aynı hileyi kullanip çağırabilirsiniz. Ayrıca tuşlara aynı anda basmak önemli.

bu hilenin yararları :at evcilleştirme kitabına gerek yok

+repppimi isterim arkadaşlarr:f68::f68::f68:

arkadaşlar başlığa at çağırma hilesi yapmışım pardon at çağırma taktiği olcak

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst