- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 27
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 21 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hunk serveri cok kötü durumda malesef oyuncu bu hunku shorty evlatlikmi vermis niye disliyorsunuz bu hunk ben anlamiyorum yok biyologlar yok event yok gm oyunda yok kac aydir bakım yapıcaksiniz hala yapmadınız hadi bi tane yaotiniz biyologlarin icine ettiniz malesef valla gardaş bizim sabrimiz bitti artik son haftalarimizi yaşıyouz bu gidişle emek emek demiycez gidicegiz bu serverden demedi demeyin ulu orta kalirsiniz servere hayrinizdan cok zarariniz dokunuyor bi bakim yapalim dediniz biyologlari silip supurdunuz neydek gardaş geliyoruz zurnanin zurt dedigi yere bakalım Allah Kerim ağır konusmamin nedeni artik sıkıldım sabir ma ir kalmadi sinir hastasi oldum Hunk serverine server demeye utanıyorum artık o dereceye geldi bizden size 1-2hafta mület yaptiniz yaptiniz yapamadiniz bize ayrilan yolun sonuna variriz biz birakacagimiz gun belli zaten ramazanda 3 aylik tatil surecinde bu bos serverde gecirmek istemiyoruz lakin server duzelirse kalabalik bir sekilde oynariz is size kalmış simdi Kolay gelsin hakkimizda hayırlısi olsun..