kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Thales ~ MavericK devren satılıktır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35MavericK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Hayırlı satışlar :)

Thales devren satılıktır.

MavericK devren satılıktır.

Hesapların içerisine Kraliyet altını para vs. eklemedim, isteğe göre içerisine kraliyet altını ekliyebilirim. Miktarına göre fiyatta değişiklik yaparız (Miktarda sınır yok). Videolarda görülenler dışında 2 envanter daha örümcek dönüşüm küresi vardır. 1 envanter kadarda yılan kılıç, yılan okçu, mistik arahan vs. onlarıda isteğe göre ekleyebilirim. İksirleri ve kristalleri yeri geldiğince kullanıyorum, charı devir edeceğimde iksirleri 200e tamamlayabilirim yahut kristalleri.
Bunun dışında savaşçı set almak isteyen olursa "CiKO" adlı charımızın bütün itemleri durmaktadır, ayrıyetten okçu karakter isteyen olursa "ThugLife" isimli charda mevcut. İlerleyen günlerde diğer itemleri ve hesapları konunun altında yahut başka bir konuda video şeklinde yayınlarım. Bunların dışında videolarda eksik olarak "58 ortalama 3 kritik Anka yayı" ve "59 ortalama Ejderha dişi kılıcı" vardır, onlarıda isteyen olursa fiyata göre ekliyebilirim.

CiKO ve ThugLife'in tanıtımının bulunduğu konu; http://www.turkmmo.com/market-hunk-...-itemleri-devren-satiliktir.html#post18236968

Parça olarak satmayı düşünmüyorum ama yinede teklif bırakabilirsiniz.
İletişim olarak oyundan Pm. atabilir yahut forumdan Ö.m. atabilirsiniz.

Hayırlı satışlar kardeşim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri