HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sorun devam etmekte mi?
Questteki VİP bölümüne kaldırdım sorun çözüldü teşekkkür ederim emeğinize sağlık
Questteki VİP bölümüne kaldırdım sorun çözüldü teşekkkür ederim emeğinize sağlık
Rica ederim. Vip sütunu eklemenizi söyleyecektim zaten player tablonuz fakat kaldırmışsınız.
Rica ederim. Vip sütunu eklemenizi söyleyecektim zaten player tablonuz fakat kaldırmışsınız.
Önce vip sütunu ekledim aslında ama eklediğimdede olmuyordu o yüzden bende questteki vip kodunu kaldırmak zorunda kaldım

hacım valla tebrik ederim ilmek ilmek dokuyup hazırlamışsın questi questi ilk yaptığın vakitlerde hiç söyleştikmi bilmiyomda şimdi ihtiyaç oldu şu bölüme 6-7 efsunları entegre edermisin questin bi çok yerine query gibisinden nerdeyse tamamına yakınına 6-7 efsun entegre ediyom ama burda sıkıntı çıkıyo
Kod:for i=7,9,1 do --- for başlangıç 401 esyaTasDizi[m] = tonumber(esyaTablo[1][i]) m = m + 1 end local yenidizi = {} local esyaEfsunDiziSay = tonumber(table.getn(esyaEfsunDizi)) if esyaEfsunDiziSay == 0 then esyaEfsunDizi[1] = 0 esyaEfsunDizi[2] = 0 esyaEfsunDizi[3] = 0 esyaEfsunDizi[4] = 0 esyaEfsunDizi[5] = 0 esyaEfsunDeger[1] = 0 esyaEfsunDeger[2] = 0 esyaEfsunDeger[3] = 0 esyaEfsunDeger[4] = 0 esyaEfsunDeger[5] = 0 elseif esyaEfsunDiziSay == 1 then esyaEfsunDizi[2] = 0 esyaEfsunDizi[3] = 0 esyaEfsunDizi[4] = 0 esyaEfsunDizi[5] = 0 esyaEfsunDeger[2] = 0 esyaEfsunDeger[3] = 0 esyaEfsunDeger[4] = 0 esyaEfsunDeger[5] = 0 elseif esyaEfsunDiziSay == 2 then esyaEfsunDizi[3] = 0 esyaEfsunDizi[4] = 0 esyaEfsunDizi[5] = 0 esyaEfsunDeger[3] = 0 esyaEfsunDeger[4] = 0 esyaEfsunDeger[5] = 0 elseif esyaEfsunDiziSay == 3 then esyaEfsunDizi[4] = 0 esyaEfsunDizi[5] = 0 esyaEfsunDeger[4] = 0 esyaEfsunDeger[5] = 0 elseif esyaEfsunDiziSay == 4 then esyaEfsunDizi[5] = 0 esyaEfsunDeger[5] = 0 end esyaTas1 = esyaTasDizi[1] esyaTas2 = esyaTasDizi[2] esyaTas3 = esyaTasDizi[3] esyaEfsun1 = esyaEfsunDizi[1] esyaEfsun2 = esyaEfsunDizi[2] esyaEfsun3 = esyaEfsunDizi[3] esyaEfsun4 = esyaEfsunDizi[4] esyaEfsun5 = esyaEfsunDizi[5] esyaEfsunD1 = esyaEfsunDeger[1] esyaEfsunD2 = esyaEfsunDeger[2] esyaEfsunD3 = esyaEfsunDeger[3] esyaEfsunD4 = esyaEfsunDeger[4] esyaEfsunD5 = esyaEfsunDeger[5] esyaEkle = mysql_query10("insert into alisveris(esya_id,esya_kodu,esya_adi,karakter_id,karakter_isim,esya_fiyati,esya_kategori,esya_adet,tas1,tas2,tas3,efsun1,efsun1deger,efsun2,efsun2deger,efsun3,efsun3deger,efsun4,efsun4deger,efsun5,efsun5deger,esya_sure)values('"..item.get_id().."','"..item.get_vnum().."','"..esyaAd.."','"..karakter_id.."','"..karakter_isim.."','"..esyaFiyati.."','"..i.."','"..esyaAdet.."','"..esyaTas1.."','"..esyaTas2.."','"..esyaTas3.."','"..esyaEfsun1.."','"..esyaEfsunD1.."','"..esyaEfsun2.."','"..esyaEfsunD2.."','"..esyaEfsun3.."','"..esyaEfsunD3.."','"..esyaEfsun4.."','"..esyaEfsunD4.."','"..esyaEfsun5.."','"..esyaEfsunD5.."','"..surem.."')") if esyaEkle then
Turnuva sistemini kodluyoruz şuan bittikten sonra bir bakalım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)