Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
soru-cevap dan vs sorunlarla alakalı konu acmaktan bunaldımDenemedım yorumlarda olumlu gordum yardım konusu açabilirsin
belki bu lua yi yazan kimse o bile unutmuş olabilir 
konu baslıgın dikkat çekici olursa yardım edicek bulunursoru-cevap dan vs sorunlarla alakalı konu acmaktan bunaldımbelki bu lua yi yazan kimse o bile unutmuş olabilir
![]()

Aynen hocam ama şöyle birşey varkonu baslıgın dikkat çekici olursa yardım edicek bulunur![]()
bu luda da ep market e benziyor tahmınım 1 günlük işi var o kadar kimse uğraşmak istemez
zaten 6 ve 7. efsunları bozuyor birde 3 taştan fazla olan itemleri de engelliyoryapmaya çalışırkan başka şeyleri flanda bozuyorsun tam kanserAynen hocam ama şöyle birşey varbu luda da ep market e benziyor tahmınım 1 günlük işi var o kadar kimse uğraşmak istemez
zaten 6 ve 7. efsunları bozuyor birde 3 taştan fazla olan itemleri de engelliyor
Sistemde 6. ve 7.efsunlar ekli değil. Ayrıca @alperdinho; ne gibi bir sorunla karşılıyorsunuz söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)