Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Offline Alışveriş Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 375
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

tam olarak bu da buraya eklemediğimiz bi item var diyelim mesela bi mühür bunu nesne markete sürüklediğimizde markete konulmuyo sürükleyince bi ekran çıkıyo ok deyince ekran kapanıyo

Anladım bunu item.sql den kontrol etmem lazım. Büyük ihtimal diğer eşyalardan farklı bir değeri ya da özelliği var ki uymuyor sisteme. Şuan dışarıdayım uzağım bayağı evden. Aksam geçince kontrol edeyim onu da yapabilecegim bir şey varsa hallederim.

###

Son düzenleme:
sistemi anca test edebildim hacı itemi nesne markete adetli koyma veritabanı item tutması filan adetli satın alma sorunsuz ama kişi itemini nesne markete yolla deyince 1 tane geliyo sanırım mysql okutmasında eksik kod oldu

Nasıl yani?

####

Son düzenleme:
mesela diyelim 100 lü pot koydun nesne markete satmaktan vazgeçtin ve geri al dedin ama nesne markete o 100 lü pot 1 tane gidiyodu bu arada sorunu çözdüm geri al veritabanında ..esyaadet.. yerine 1 yazıyomuş değiştirince çözüldü :D

Evet anladım değişkeni yazmamışım sorun kalmadı sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri