HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ilk öncelikle Merhaba arkadaşlar sura oynamak isteyen arkadaşlara bu çarı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum çarda Toplam 8 item bulunmaktadır çarın savunma K.B.Ç BÜYÜ BLOG OK bütün efsunları 105 üstündedir silahla zırh da birlikte Silahım E.s özel 60 Bec 15 B.hızı 25 zeka bulunmaktadır Eğerki çarı komple almak isteyen arkadaş olursa çarı komple de satarım he olmaz ben sadece tek seti almak istiyorum diyen olur ise çarı tek savunma set olarakda satabilirim ilgilenen olur ise özel mesaj yada konun altına yazabilir daha detaylı bilgi almak istiyorsanız oyun içersinden RolinqStone hesabıma pm atmanız yeterlidir Herkeze iyi Formlar dilerim . . .:ka19:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
ilk öncelikle Merhaba arkadaşlar sura oynamak isteyen arkadaşlara bu çarı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum çarda Toplam 8 item bulunmaktadır çarın savunma K.B.Ç BÜYÜ BLOG OK bütün efsunları 105 üstündedir silahla zırh da birlikte Silahım E.s özel 60 Bec 15 B.hızı 25 zeka bulunmaktadır Eğerki çarı komple almak isteyen arkadaş olursa çarı komple de satarım he olmaz ben sadece tek seti almak istiyorum diyen olur ise çarı tek savunma set olarakda satabilirim ilgilenen olur ise özel mesaj yada konun altına yazabilir daha detaylı bilgi almak istiyorsanız oyun içersinden RolinqStone hesabıma pm atmanız yeterlidir Herkeze iyi Formlar dilerim . . .
2 konu açmanıza gerek yok , Lütfen tek konudan devam edin bildirildi.
http://www.turkmmo.com/market-keith-elym2/3264276-rolinqstone-hesabim-satiliktir.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)