Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

TEKSAS Lonca Savaşı Hakkında Açıklama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xSolvenT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Normalde böyle bir konu açmayacaktım ama tartışmaların devam ettiğini gördüm ve son noktayı koymak için bu konuyu açtım. İnşallah biraz yüz vardırda bu konunun altına boş yorum atmazlar. Herkesin bildiği gibi biyolog görevleri sıfırlandı, uzun süre düzelmesini bekledik, düzelince sorun çıkaran çarlar oldu bazı görevleri bidaha yaptık. Bu sorun yaşanmadan önce Sisligece loncasına savaş teklif ettik ve kabul ettiler fakat görevler sıfırlanınca savaşı biraz ertelemeye karar verdik. Görevlerimizin olmadığını bilen bazı gençler gaza geldi ve sağda solda laf yapmaya başladı. Her seferinde görevler düzelince savaşalım dedim, korktunuz tarzında basit cevaplar aldım. Bu boş muhabbetler yaşanırken bu gençlere görevler bitince savaşalım dedim ve kabul ettiler. Görevleri düzelttik ve savaş teklif ettim. Lonca başkanları bana savaşmayacaklarını söyledi. Görev yokken köye gelip afk boş çarları kesenler köye uğramaz oldu, bağırma bölümünden çocukca tartışma çıkaranlar biranda ortalıktan kayboldu.

Görevler düzelmeden önce ;

-

-

-

Görevler düzeldikten sonra ;

Konunun başında belirttiğim gibi amacım tartışmaları uzatmak değil son noktayı koymak. Mavi bayraktaki basit bir lonca için böyle bir konu bile açmazdımda belki bazı şeyleri anlamalarına yardımcı olur diye açtım.

İyi oyunlar

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri