- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Metin2 pvp server aldım 35tlye deneme amaçlı alana kadar canlı destekten yardım ettıler 10dkda teslım dedıler ödeme bildirimi yaptım 5.gün oldu cevap yok en son polise vericem dedim konumu sıldıler gene konu actım odeme bıldırımı canlı destekten ban atıyorlar ne yapmam lazım nasıl paramı geri alabilirim yardım edin. bilişim bu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kendi düşüncemi belirtmekte özgürüm her neyse
Esilagamers aynısını banada yaptı server bilgilerini teslim edip siteyi teslim etmediler üstelik packları bile vermediler gün geçtikce artan ticketlerime bile cevap vermeye tenezzül etmediler 1 ay sürem doldu ve süreniz bitmiştir diyerek kapandı.Savcılığa dilekçe vermelisin bu durumda elden gelecek bir şey yok.
Esilagamers aynısını banada yaptı server bilgilerini teslim edip siteyi teslim etmediler üstelik packları bile vermediler gün geçtikce artan ticketlerime bile cevap vermeye tenezzül etmediler 1 ay sürem doldu ve süreniz bitmiştir diyerek kapandı.Savcılığa dilekçe vermelisin bu durumda elden gelecek bir şey yok.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 24
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Teşekkürler...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)