Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
TurK-SofT yine bir işin peşinde
Evet arkadaşlar ben ve arkadaşlaırm yaklaşık 1 yıl önce grup kurduk şimdi grubumuzun amacı yeni türk oyunları kurmak
İstiyen msn eklesin sonmihikan15@hotmail.com
İstiyen özelden msj atsın
Oyun yapmak için gerekli ekip işini ben halledebilirim
Fakat donanım gerekli oyunu açmak istiyen kişinin pc si iyi olsun grubumuzun pc leri yeterince iyi
Oyun yapmanın kolay olmadığını söliyim bu aralar herkez oyun kurcam diye tutturmuş emin olun hiçte kolay değil .
Oyun yapımlarında yer almak istiyenlerde msn mi ekleyebilirler.
Şu an yapılmakta olan oyunlarımız Beyazıt Savaşları (Mt2 tarzı harika bir oyun olıcak)
Bu oyunun yapımına bugün başlandı yardımcı aranıyor gelenlere oyunda gm likte var
Diğer oyunumuz un adı bulunamadı fakat yarış oyunu
TurK-SofT Ekibi
Yeri değilse taşıyın...
Evet arkadaşlar ben ve arkadaşlaırm yaklaşık 1 yıl önce grup kurduk şimdi grubumuzun amacı yeni türk oyunları kurmak
İstiyen msn eklesin sonmihikan15@hotmail.com
İstiyen özelden msj atsın
Oyun yapmak için gerekli ekip işini ben halledebilirim
Fakat donanım gerekli oyunu açmak istiyen kişinin pc si iyi olsun grubumuzun pc leri yeterince iyi
Oyun yapmanın kolay olmadığını söliyim bu aralar herkez oyun kurcam diye tutturmuş emin olun hiçte kolay değil .
Oyun yapımlarında yer almak istiyenlerde msn mi ekleyebilirler.
Şu an yapılmakta olan oyunlarımız Beyazıt Savaşları (Mt2 tarzı harika bir oyun olıcak)
Bu oyunun yapımına bugün başlandı yardımcı aranıyor gelenlere oyunda gm likte var
Diğer oyunumuz un adı bulunamadı fakat yarış oyunu
TurK-SofT Ekibi
Yeri değilse taşıyın...
bende böyle bir etkinlikte yer almak isterim lütfen bnmle iletişime geç [e-posta yolla] bLue_dewiL_1992@hotmail.com.tr
Oyun hazırsa server işi daha kmolay ama oyun iyi değilse boşa server alma bi görüşelim derim özel msj atıyom
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)