emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Onlİne oyun aÇilir (Ücretsİz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ejdermax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 436

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

TurK-SofT yine bir işin peşinde

Evet arkadaşlar ben ve arkadaşlaırm yaklaşık 1 yıl önce grup kurduk şimdi grubumuzun amacı yeni türk oyunları kurmak

İstiyen msn eklesin sonmihikan15@hotmail.com
İstiyen özelden msj atsın
Oyun yapmak için gerekli ekip işini ben halledebilirim
Fakat donanım gerekli oyunu açmak istiyen kişinin pc si iyi olsun grubumuzun pc leri yeterince iyi

Oyun yapmanın kolay olmadığını söliyim bu aralar herkez oyun kurcam diye tutturmuş emin olun hiçte kolay değil .

Oyun yapımlarında yer almak istiyenlerde msn mi ekleyebilirler.

Şu an yapılmakta olan oyunlarımız Beyazıt Savaşları (Mt2 tarzı harika bir oyun olıcak)

Bu oyunun yapımına bugün başlandı yardımcı aranıyor gelenlere oyunda gm likte var

Diğer oyunumuz un adı bulunamadı fakat yarış oyunu

TurK-SofT Ekibi
Yeri değilse taşıyın...

Oyun hazırsa server işi daha kmolay ama oyun iyi değilse boşa server alma bi görüşelim derim özel msj atıyom

Bugün bir oyunnun yapımına başladım bu arada iyi oyunu olup sunucu bulamayanlarda ekleyebilirler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri