NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
Hikaye Ekle

FouRy DEVİR EDİLMİŞTİR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RowdanL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 474

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

FouRy nickli hesabım devir edilmiştir şu saatten sonra alıcı arkadasımıza hayırlı olsun bu oyunda insan bir çok şeyi öğreniyor dostunu düşmanını herkesi öğrendim bende tanıdım zamanla herkes hakettiği değeri verdik veyahut vermedik bilemiyorum herkesin düşünceleri farklı tarzdadır oyunu bırakmış bulunmaktayım işimize gücümüze yöneliyoruz artık reelde yapılması gereken çok iş var oyun bitik vaziyette zaten şu saatten sonrada birşey çıkmaz serverden hadi güle güle yeterli bu kadar oyun devrettiğim kişi yakın tanıdıgımdır bilginize HERKESE İYİ OYUNLAR CÜMLETEN İYİ FORUMLAR .....

(Aslında Ben Hep 'Beyaz', Sayfalar Açıyorum Hayata ;
Ama Kalem Hep 'Siyah .

Son düzenleme:
FouRy nickli hesabım devir edilmiştir şu saatten sonra alıcı arkadasımıza hayırlı olsun bu oyunda insan bir çok şeyi öğreniyor dostunu düşmanını herkesi öğrendim bende tanıdım zamanla herkes hakettiği değeri verdik veyahut vermedik bilemiyorum herkesin düşünceleri farklı tarzdadır oyunu bırakmış bulunmaktayım işimize gücümüze yöneliyoruz artık reelde yapılması gereken çok iş var oyun bitik vaziyette zaten şu saatten sonrada birşey çıkmaz serverden hadi güle güle yeterli bu kadar oyun devrettiğim kişi yakın tanıdıgımdır bilginize HERKESE İYİ OYUNLAR CÜMLETEN İYİ FORUMLAR .....
(Aslında Ben Hep 'Beyaz', Sayfalar Açıyorum Hayata ;
Ama Kalem Hep 'Siyah .

Hikaye ya bırakmsmıs :d byük ihtimalle yine hesap değştrip yeni çar kasıp çaldığu itmleri aktarıp ondn yine arkdşlık kurup dost ayagı yaptklarını soyacktr :dd hep yaptıgı terane bu milleti soyp çar degştirio bendn size tavsye bu yaknlarda tanştıgnz adamlrla item verip almyın onceleri çalmıo güven kzanınca çalıyo foury lorinda deliqht ismli hesaplr bnundu miletin itemni çalp braktı işte dha oncednde bze soyldklerne gore popy die hesabndan brilerini soyms. rcden gelsede whatsapp tel versede inanmayn bze adım yıldırm dedi adı erkutmuş istyen olrsa facebook adresni veriym bebenin bunda hiç utanm arlanma Allah korkusu kalmamıs kul hakkna griyo sanyorkı yanna klcak bu dnyada olmsada öteki trafta elbet bedelini ödr bunun dedklerine yzdklarınada itimat etmeyn yzdklarma gvenmeye blrsnz innmamsda olablrsnz sdce aklnzın kenarnda klsn en azndn tebbrlı olrusnuz

Son düzenleme:
Hikaye ya bırakmsmıs :d byük ihtimalle yine hesap değştrip yeni çar kasıp çaldığu itmleri aktarıp ondn yine arkdşlık kurup dost ayagı yaptklarını soyacktr :dd hep yaptıgı terane bu milleti soyp çar degştirio bendn size tavsye bu yaknlarda tanştıgnz adamlrla item verip almyın onceleri çalmıo güven kzanınca çalıyo foury lorinda deliqht ismli hesaplr bnundu miletin itemni çalp braktı işte dha oncednde bze soyldklerne gore popy die hesabndan brilerini soyms. rcden gelsede whatsapp tel versede inanmayn bze adım yıldırm dedi adı erkutmuş istyen olrsa facebook adresni veriym bebenin bunda hiç utanm arlanma Allah korkusu kalmamıs kul hakkna griyo sanyorkı yanna klcak bu dnyada olmsada öteki trafta elbet bedelini ödr bunun dedklerine yzdklarınada itimat etmeyn yzdklarma gvenmeye blrsnz innmamsda olablrsnz sdce aklnzın kenarnda klsn en azndn tebbrlı olrusnuz
hani şu sözleri yazmayı biliyorsun ya ona göre hareket et diyorum sana her artık kimsen bilmiyorum server bitik durumda hesabı yakın bi arkadasıma devrettim oyuna girince irtibata geçersin olmadı herhangi birşey varsa elinde ticket sistemi orada atabilirsin hesabı banla fazla diyaloğa giremicem artık bıktım oyundan insanlardan herkesdennn GÜLE GÜLEE....

milletin aylrca ugrasp yaptıgı itmleri çal çırp .d sonra varsa elnde bişe de hrkz blio senn ne bok oldnu .d çala çırpa serverde adm bırakmadn milet bıraktı gitti snra gel burda srver bitik de :d Allah islh etsn seni inş. anandan babandan karından çolugundan cocugndan cıkar da dşünürsn nden yptım dıe

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri