Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@yasrausta01; valla çok alınıyoruz haberin olsun 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olur inşallah
Portala çok sık olmasada takip ediyorum
Zula'ya biraz daha fazla yer verirseniz sevinirim 
Portala çok sık olmasada takip ediyorum
Zula'ya biraz daha fazla yer verirseniz sevinirim 
@DarkKnights; Zula'nın önümüzdeki günlerde çok özel haberleri ve makaleleri hatta oynanış videoları portalda olacak mutlaka takip et derim
Portalı sık takip etmediğin için de üzüldüm, umarım yeni tasarım gelince daha çok takip edersin 
Portalı sık takip etmediğin için de üzüldüm, umarım yeni tasarım gelince daha çok takip edersin 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@DarkKnights; Zula'nın önümüzdeki günlerde çok özel haberleri ve makaleleri hatta oynanış videoları portalda olacak mutlaka takip et derimPortalı sık takip etmediğin için de üzüldüm, umarım yeni tasarım gelince daha çok takip edersin
![]()
Aslında portala forumdaki gibi aktiviteler ya da en son paylaşılan haberleri göreceğimiz bir yer eklerseniz daha iyi olabilir.Kendim için söylüyorum portala girdiğimde genelde -fazla takip etmediğim için olabilir- 2-3 gün önce sizin ve MemorableMemory'in oyun haberlerinizi görüyorum girdiğim gün paylaşılan haber olduğunu görmeyince pek okuyasım gelmiyor
Buna rağmen takip ettiğim oyun inceleme ve videolarınızda oluyor
Zula hakkında makale,haber ve videolarınızı merakla bekliyorum
Oynanış videosunu çekeceğiniz gün oyununuza bende katılmak isterim
Başarılarınızın devamı gelir inşallah 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)