HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyuna yeni görevler eklenebilir mi? Oyunun aktifliği bir nebze de olsa artar.
Görev: 10 adet general öldür.
Görev Seviyesi: 95 level
Ödül: 10 adet dok suyu (veya mong suyu , dut , çan çiçeği , enerji kristali , elmas , altın vb.)
vb. görevler olabilir. Aşırı fazla ödüller olmamak şartıyla tabiki.
Ödül: 10 adet dok suyu (veya mong suyu , dut , çan çiçeği , enerji kristali , elmas , altın vb.)
Yapılmaz ama insan yazıyor işteKemgözü 1 aydır ekleyemediler. Yeni görev mi ekleyecekler ?

Aslında yarım saatlik işi var görev eklemenin de , kem göz görevini düzeltmenin de.
Oyuna yeni görevler eklenebilir mi? Oyunun aktifliği bir nebze de olsa artar.
Yaza dogru bir cok yenilik olacak.. icergini bilmiyorum fakat 2 3 gun icinde bildirilir diye düşünüyorum
Kemgözü 1 aydır ekleyemediler. Yeni görev mi ekleyecekler ?
Bak sana guzel bir aciklama
Her playerin bir data seti var her data set bir gorev bir item bir level vs diye ayriliyir. Bu datalar icinde senin bilmedigin kodlar bilmedigin data birlesimleri vs. Var sence bunlari test etmeden getirebilecegi sorunlari dusunmeden geitrebilir miyiz ? Ki sen eski bir yonetim gorevlisi destek gorevlisiydin.. bunlari ve isleyisi biliyorsun.. mlsf ki.. amacin ne bilmiyorum...
Yaza dogru bir cok yenilik olacak.. icergini bilmiyorum fakat 2 3 gun icinde bildirilir diye düşünüyorum
Bak sana guzel bir aciklama
Her playerin bir data seti var her data set bir gorev bir item bir level vs diye ayriliyir. Bu datalar icinde senin bilmedigin kodlar bilmedigin data birlesimleri vs. Var sence bunlari test etmeden getirebilecegi sorunlari dusunmeden geitrebilir miyiz ? Ki sen eski bir yonetim gorevlisi destek gorevlisiydin.. bunlari ve isleyisi biliyorsun.. mlsf ki.. amacin ne bilmiyorum...
Doğru şekilde denenseydi noel savunmaları sırasında hata olmazdı. Ben kemgözdeyken liderde olan adamlar şuan kemgözü bitirdi. Hem biyologsuz belirli bir süre geçirdik( Bu arada biyoloğu siz düzeltmediniz kendimiz tekrardan yaptık). Şimdi diğer oyunculardan geri düştük. Amacım oyundaki eksiklere dikkat çekmek. Şahsi hakaret veya oyuna hakaret göremedim attığım yorumda. Zaten oyunu sevmesek oynamazdık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)