DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

JusT4MyFunY'nin Soyuluşu..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JusT4MyFunY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Scarpıon Nıcklı Kaan İsimli Arkadaş,3 ay Kardeşim Dediğim Adam Kendı Carımı Soydu,Beni Bilen Bilir Serverde Kımseye Bı Yanlışımız Olmadı,Yalanla Kımsenın Emek Hırsızlıgına Girmedık Şükür Ama Scarpıon nıcklı Gevende İtemlerı Calıp Lokasyon Bılgısı Alınmayan Yılan Vadisine Götürüp Itemlerimi Boşaltmış :) Zıhnıyete Bakın Ben İyilik Ettim Şifremı Verdim Oyunu Bırakmasın Dıye Bana Yaptıgına Bakın KARSLI36 nın Carıda Scarpıonda Onu Soymayıp Benı Soyuyor,3 Yıllık Emeklerim Bi Kanı Bozuk Yüzünde Çalındı, Kımseye Güvenmeyın Kardeslerim,Kolay Değil Kardeşim Dediğimm Adamın Benı Soyması Yolumuz Buraya Kadarmış,Yanımda Olan Tüm Arkdaşlarıma Teşekkurler Edip Allah Onlardan Razı Olsun Scarpıona gelınce kaana Yanı Ne demiş Cenab-ı Hak; ‘Kul hakkıyla karşıma gelme!” Hakkımı Helal Etmiyorum!!!!

Merhaba Arkadaşlar Scarpıon Nıcklı Kaan İsimli Arkadaş,3 ay Kardeşim Dediğim Adam Kendı Carımı Soydu,Beni Bilen Bilir Serverde Kımseye Bı Yanlışımız Olmadı,Yalanla Kımsenın Emek Hırsızlıgına Girmedık Şükür Ama Scarpıon nıcklı Gevende İtemlerı Calıp Lokasyon Bılgısı Alınmayan Yılan Vadisine Götürüp Itemlerimi Boşaltmış :) Zıhnıyete Bakın Ben İyilik Ettim Şifremı Verdim Oyunu Bırakmasın Dıye Bana Yaptıgına Bakın KARSLI36 nın Carıda Scarpıonda Onu Soymayıp Benı Soyuyor,3 Yıllık Emeklerim Bi Kanı Bozuk Yüzünde Çalındı, Kımseye Güvenmeyın Kardeslerim,Kolay Değil Kardeşim Dediğimm Adamın Benı Soyması Yolumuz Buraya Kadarmış,Yanımda Olan Tüm Arkdaşlarıma Teşekkurler Edip Allah Onlardan Razı Olsun Scarpıona gelınce kaana Yanı Ne demiş Cenab-ı Hak; ‘Kul hakkıyla karşıma gelme!” Hakkımı Helal Etmiyorum!!!!

Dünden beri bir söylentidir gidiyor. Keşke öne sürüdüğün şeyi kanıtlayabilseydin. Geçmiş olsun yolun açık olsun kardeşim.

Dostum çarım kaandaydı taki düne kadar dün çara girdim ve tüm itemleri yere attım sürgün başında bunu şahit olan yançarlarda var neyim var neyim yok kaç bin lerce t yi de dün gece satt 1,30 civarında yere attım karslı bomboş oyunuda bırakmış bulunuyoruz adamlığın olmadığı yerde daha fazla durup vaktimi boşa harciyamam bilseydim itemleri sana veriridim ama şöle hırsız lık durumlarında benim admı lütfenkirletmeyin .

Vala Ben Bilmem Benım Hesaabım Kaandaydı İyilik Ettik Verdik Senın Carda Yanındaymıs GM nın bana Yazdıgı Tıckette,Gereklı Cezai İşlem Başlatılacak Yazıodu Hayırlısı İtemlerım DE emek vardı Her Bir Emegın Alınterı Vardır, SANADA HAKKIMI HELAL ETMIYORUM..

Senin benim üstünde ne hakkın olabilriki yılan vadisine geldiğimde yanında valerosa vardı afk olmayaydın kaç paralık item gittiyse söleseydin verridim orda burda ağlamaya gereek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri