HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Ben 4 Yıllık Cs1.6 Oyuncusuyum Ve Neredeyse Bütün Bugları Ezberlemiş Durumdayım. Ama Son Zamanlarda Online Serverlarda Jailde Adamlar Kendileri Ölünce Bir Bug Sayesinde Yaşayan Bütün Herkesi Öldürüyorlar Hiçbir Komut Kullanmadan Bu Bugu Bilen Birisi Anlatabilir Mi Acilen ?
Ben 4 Yıllık Cs1.6 Oyuncusuyum Ve Neredeyse Bütün Bugları Ezberlemiş Durumdayım. Ama Son Zamanlarda Online Serverlarda Jailde Adamlar Kendileri Ölünce Bir Bug Sayesinde Yaşayan Bütün Herkesi Öldürüyorlar Hiçbir Komut Kullanmadan Bu Bugu Bilen Birisi Anlatabilir Mi Acilen ?
Bugda değildir hilede değildir, büyük ihtimal jbmenü gibi birşeyden alıyorlar yada server sahibi panelden kill çektiriyor
Bugda değildir hilede değildir, büyük ihtimal jbmenü gibi birşeyden alıyorlar yada server sahibi panelden kill çektiriyor
bu bugu paneli olmayan normal oyuncu bile yapıyor jbmenu felanda çok araştırdım hatta pluginlerin kodlarınıda inceledim adamların yaptığı ya bir bug yada bir hile

bu bugu paneli olmayan normal oyuncu bile yapıyor jbmenu felanda çok araştırdım hatta pluginlerin kodlarınıda inceledim adamların yaptığı ya bir bug yada bir hile![]()
Öyle bi hile olmaz hiç gördünmü hayatında csdes
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)