Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Selam
Yaptıgım programların Temalarını Deyıstırmek istıyorum bunun için free skin buldum fakat bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
Yaptıgım programların Temalarını Deyıstırmek istıyorum bunun için free skin buldum fakat bunları nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu sitede free skinler var bunlardan herhangıbırını nasıl kullanabılırım ?Selam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.bu sitede free skinler var bunlardan herhangıbırını nasıl kullanabılırım ?
Free ara birimler sorun çıkartabiliyor ve bazen işin içinden çıkılmaz bir duruma kadar ilerliyor işler. Sana devexpress'i önerebilirim. Ücretlidir. Free olarak kullanım süresince işini görür. Ancak en az iki haftanı öğrenmek ve tecrübe edinmek için harcaman gereklidir. Son olarak başarılı birçok yazılımcının kullandığı bir eklentidir, küçümseme sakın.
Free ara birimler sorun çıkartabiliyor ve bazen işin içinden çıkılmaz bir duruma kadar ilerliyor işler. Sana devexpress'i önerebilirim. Ücretlidir. Free olarak kullanım süresince işini görür. Ancak en az iki haftanı öğrenmek ve tecrübe edinmek için harcaman gereklidir. Son olarak başarılı birçok yazılımcının kullandığı bir eklentidir, küçümseme sakın.
Onu Alacak para bende yok
örneğin tecrubemız vardıyelim biraz ordan bir temayı aldık başka bir bılgısayarda açılırmı ? tabi free kullanım olarak ındırdığımız için suresı bıtınce sorun cıkarırsa işime yaramıcak 
aslında sadece şu verdıgım lınkdekı galerı kısmında gorunen resımlerdekı gıbı bi tema yı kullanmak ıstıyordum.
Son düzenleme:
Devexpress'i deneme süresinde kullanabilirsin ve ürünün deneme süresi diye sana bir sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca satın almak zorunda değilsin, başka çözümleri de var. Bilmem anlatabildim mi?Onu Alacak para bende yokörneğin tecrubemız vardıyelim biraz ordan bir temayı aldık başka bir bılgısayarda açılırmı ? tabi free kullanım olarak ındırdığımız için suresı bıtınce sorun cıkarırsa işime yaramıcak
aslında sadece şu verdıgım lınkdekı galerı kısmında gorunen resımlerdekı gıbı bi tema yı kullanmak ıstıyordum.

Devexpress'i deneme süresinde kullanabilirsin ve ürünün deneme süresi diye sana bir sıkıntı çıkarmaz. Ayrıca satın almak zorunda değilsin, başka çözümleri de var. Bilmem anlatabildim mi?
hmm deneme sürümünde baska bilgisayarda programı açarken deneme fılan diye. indircemde o çözümleri bana söyleyebilirmisin