kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

3D Kral Lonca Tabelası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nivahost
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ya sonuc olarak nerden aldıgını belırtsın yeter

Bu Lonca Tabelası ' asas501 nickli kullanıcı tarafından bizzat kendi ricam tarafından yapılmıştır , bunların kanıtını gün tarih olarak beyan edebilirim. Gün içerisinde kanıtları paylasacagım.

Skype geçmişi ;

Buda Tabela yapımcısının daha önce başka bir forumda actıgı konu tabela paylasımı

ve Tabela yapımcısı tebelayı bitirdigi an dosyaları bana attı ve ilk testi kendı serverimde yaptım mini map altında ise tarihi yazıyor.

Farklı bir skype görüşmesi daha eski ve lonca tebalası hakkında görüşme.

Facebook Görüşmesi:

bu resim içerisindeki sohpet penceresinde link var linki adres kısmına girerseniz yine benım serverime aittir.

Şimdi bazıları sorarsa neden bunları paylasıyorsun diye ben kımseyi desteklemiyorum sadece asas501 nicklii [Aykut] isimli arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ve bu duruma sessiz kalamadım.

Bu resimde az önce kendi serverimden cektiğim resimdir.

Umarım kanıtlar yeterlidir.

Son düzenleme:
Bu Lonca Tabelası ' asas501 nickli kullanıcı tarafından bizzat kendi ricam tarafından yapılmıştır , bunların kanıtını gün tarih olarak beyan edebilirim. Gün içerisinde kanıtları paylasacagım.

Skype geçmişi ;

Buda Tabela yapımcısının daha önce başka bir forumda actıgı konu tabela paylasımı

ve Tabela yapımcısı tebelayı bitirdigi an dosyaları bana attı ve ilk testi kendı serverimde yaptım mini map altında ise tarihi yazıyor.

Farklı bir skype görüşmesi daha eski ve lonca tebalası hakkında görüşme.

Facebook Görüşmesi:

bu resim içerisindeki sohpet penceresinde link var linki adres kısmına girerseniz yine benım serverime aittir.

Şimdi bazıları sorarsa neden bunları paylasıyorsun diye ben kımseyi desteklemiyorum sadece asas501 nicklii [Aykut] isimli arkadaşın emeğine saygı duyuyorum ve bu duruma sessiz kalamadım.

Bu resimde az önce kendi serverimden cektiğim resimdir.

Umarım kanıtlar yeterlidir.

şimdide bakın DarkKnights

Bu Tabela CebrenWorld İçin Aykut Tarafından Yapıldı Ve NirvaHost Ben Yaptım Mahanesiyle Pirim Yapmak İçin Paylaştı..

:D Rep İçin Teşekkürler Benimde Elimden Bu geldi xd

Benimde elimden geldi derken neyi kasteddin ? , bence elimden geldi derken forumdan alıp paylastıgını kastedmedin ve başka bir yorumunda başka bir forumdan bulup turkmmo ' üyeleri için paylastıgını soylüyorsun biraz düşünmek gerekirse sencede bu durumda bi gariplik yokmu :m08:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri