HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın Aleyküm Turkmmo halkı. Tam dört senedir paylaşım yapmamışım yuh artık 
Şimdi sizlere eskiden hep aradığım sonradan köşeye attığım malzemeyi veriyorum çok işe yarar kendisi...
Şimdi arkadaşlar ben hazır olarak bir tane locale_tr.addr dosyası attım. "startup.bat" dosyasını çalıştırınız ve locale_tr_unpack diye bir dosya oluşsun. Bu locale_tr.addr dosyasının içeriğidir açarsanız da bu çıkacak. (Kısaltıyorum yoksa uzun)
Bunu kendinize göre düzenleyip sonra da "startpa.bat" dosyasını çalıştırınız ve tekrardan locale_tr.addr dosyamız oluşsun...
Bir teşekkürü hor görmezsiniz inşALlah çünkü tekrardan başladım Metin2 Server Kurmaya...
Allah yâr ve yardımcınız olsun...
Selametle...

Şimdi sizlere eskiden hep aradığım sonradan köşeye attığım malzemeyi veriyorum çok işe yarar kendisi...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Sadece Symantec virüs verdi ama emin olun hiçbir fud falan ile virüs koymadım hazır aldım zaten bilirsiniz AutoIt de virüs görür Allah şahittir ki virüs koymadım ben.)Şimdi arkadaşlar ben hazır olarak bir tane locale_tr.addr dosyası attım. "startup.bat" dosyasını çalıştırınız ve locale_tr_unpack diye bir dosya oluşsun. Bu locale_tr.addr dosyasının içeriğidir açarsanız da bu çıkacak. (Kısaltıyorum yoksa uzun)
{'AUTHADDR': {0: {1: {'ip': '79.110.84.147', 'port': 11150}, 2: {'ip': '79.110.84.150', 'port': 21150}, 3: {'ip': '79.110.84.149', 'port': 31150}, 4: {'ip': '79.110.85.146', 'port': 11150}, 5: {'ip': '79.110.84.233', 'port': 31150}, 6: {'ip': '79.110.85.174', 'port': 21150}...
Bunu kendinize göre düzenleyip sonra da "startpa.bat" dosyasını çalıştırınız ve tekrardan locale_tr.addr dosyamız oluşsun...
Bir teşekkürü hor görmezsiniz inşALlah çünkü tekrardan başladım Metin2 Server Kurmaya...
Allah yâr ve yardımcınız olsun...
Selametle...
bu neye yarıyoki anlamadmufak bi not olarakta 32 bitllik pc lerde çalışmaz.
rootda bulunan serverinfo gibi birşeymi bu ? hiç kullanıldığını duymadım tam olarak neye yarıyor belirtirsen iyi olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)