Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Moderatör'ler lütfen bakın !!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chesat12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm

Client Bölümünde Yetkili MODERATÖR'LER Bazı Arkadaşlarımız LEVEL Atlamak amacı İle [ Geçmiş Tüm

konulara Yorum yazıyor, Aslında İyi Bişey Yapıyor Konuları Tazelemiş Oluyorlar, ]
Ama Yeni Yayınlanmış Konuları Arka Plana Atmış Oluyorlar, Onun İçin Level Kasma Bölümü Gibi Bişey Yaparsanız, Çok Güzel Olur, Tüm TURKMMO

Ailesi
Adına Teşekkür lerimi Sunuyorum.

NOT: Resimde Örnek Olarak Gösterdiğim Arkadaşlar Kusura Bakmasınlar Hiç bi Kötü Niyetlen Göstermedim,

ÖRNEK RESİMLER:

b5Gn0Y.png

1yg8OD.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Üzerime hakareti kabul etmiyorum, en kısa sürede sizinle ilgili işlemi başlatacağım.Arkamdan iş çevirmek ha, bak bakalım eski konular mı ? foruma yeni geldim ve gerekli konulara yorum attım.Daha da fazla bilgiye gerek yok, teşekkürler.

Ayrıca senin yaptığın da yanlış, özel mesaj olarak bildirebilirdin.Konu kasmak sayılır.

Son düzenleme:
Kişilerin canlı konulara mesaj yazmasında bir problem yok.Anlamsız "asaasdsd" gibi mesajlar atıp mesaj kasıyorsa şikayet butonuyla bildirin yönetici arkadaşlar ilgileneceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri