Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler...
40k Fileslerde uiexchange.py klasöründeki kodlarda dolayı sistem açılıyor ama item koyulmuyor. bazı kod değişiklikleri ile 40k da çalıştırmayı başardım. 40k fileslere eklemek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.
[Kısaca anlatayım;
Rar ın içinde 3 klasör var uiscript , locale ve root.
1.Adım:Uiscript in içindeki exchangedialog.py dosyasını kendi uiscriptinize atın. Uiscripti kapatın.
2.Adım Locale_tr veya de hangisini kullanıyorsanız packını açıp locale_game dosyasını notepad le açıp,
En alta yapıştırın ;
HTML:EXCHANGE_TITLE_FATIHBAB34 Alışveriş
Locale_tr packını kapatın.
3.Adım Root packınızı açın ve game.py yi notepad ile açın,
Aratn :HTML:def OnRecvWhisper(self, mode, name, line):
Bu kod bloğunuHTML:def OnRecvWhisper(self, mode, name, line): if line.find("xxbanasinifiniverxx") != -1: race = net.GetMainActorRace() if not guild.IsGuildEnable(): net.SendWhisperPacket(name, "xxbuyursinifimkardesimxx"+str(race)+"xx"+"Lonca yok.xx"+str(player.GetStatus(player.LEVEL))+"xx") else: net.SendWhisperPacket(name, "xxbuyursinifimkardesimxx"+str(race)+"xx"+str(player.GetGuildName())+"xx"+str(player.GetStatus(player.LEVEL))+"xx") return if line.find("xxbuyursinifimkardesimxx") != -1: constInfo.ticsinif = int(line.split("xx")[2]) constInfo.ticlonca = line.split("xx")[3] constInfo.ticlevel = line.split("xx")[4] return
hemen altına ekleyin.
constInfo.py açın
Aratın ;
HTML:PVPMODE_PROTECTED_LEVEL = 30
Altına bir boşluk bırakıp
yapıştırın.HTML:ticsinif = 0 ticlonca = "" ticlevel = ""
Son olarak uiexchange.py dosyasını kendi rootunuza atıp root u kapatın. İşlem bu kadar.
Yanlışım varsa söyleyin düzeltirim.
Bu arada kodları burdan kopyala yapmayın indirdiğiniz dosyanın içerisinden yapın
hocam chatın altına ekleyince pm gitmiyor üstüne ekleyince sistem çalışmıyor
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...