Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Milas Tipi Ticaret Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skytech63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin gibi cahiller yapamazssa ben ne yapabilirim dosyanın içinde neyin nerye atılıcagı belirlenmiş ve ilk yorumndada anlatım var neyden bahsediyosun ?

Evet kardeşim evet senin bahsettiğinden senin dediğinden. Gerizekalı mal herif cahilmişim sistem zaten bende var neyin kafasındasın anlamıyorum dingil dingil cevaplar veriyorsun sen hayırdır ? Anlatımı konuna eklersen millet araştırmacı değil araştırmadan yapmaya çalışır ve yapamaz bu bakımdan ekleyemez sonra niye yorum yok felan diye millete atara gelme akıllı ol.

Evet kardeşim evet senin bahsettiğinden senin dediğinden. Gerizekalı mal herif cahilmişim sistem zaten bende var neyin kafasındasın anlamıyorum dingil dingil cevaplar veriyorsun sen hayırdır ? Anlatımı konuna eklersen millet araştırmacı değil araştırmadan yapmaya çalışır ve yapamaz bu bakımdan ekleyemez sonra niye yorum yok felan diye millete atara gelme akıllı ol.
veled kardeşim bu kadar basit bir sistem için 2 saat anlatımmı koyucam anlatım var zaten eyer bu küçücük şeyi ekleyemiyolarsa bu bölümde işleri ne o zaman hep hazır hep hazır zaten hazır 2 dk eklemeyide onlar yapsın onlar için servere eklemeyidemi biz yapalım sistem sende varsa beni ilgilendirmez şimdi yol al senle uğraşıcak vaktim yok
tumblr_muohopMbYk1s8sfvko10_540.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri