HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi şaman da kesinlikle damage sorunu var. Özellikle şaman erkek karakterinde var bu sorun. Karşımda VS attığım karakter hangi karakter olursa olsun (savaşçı, sura, ninja) aşırı derece de damage atıyor. Sanki üzerimde hiç savunma yokmuş gibi damage atılması çok anormal ve sinir bozucu bir durum. Burası bir emek SV ve emek harcayıp item yapıp normalde dengim bile olamayacak bir karakterin beni kesmesi üstüne böbürlenmesi de cabası oluyor :m08: Örneğin zihinsel bir savaşçı ile VS atıyorum diyelim, adamın elinde runik var ve benim kılıç savunmam 70 (kristal yok) bitki suyu ile büyü savunmam da 70 ve 26K HP var üzerimde. Sizce bu adam bana kaç K atabilir? Durun ben cevabı vereyim. Birçok kez denedim birkaç damageyi yazayım sizlere = 14K, 10K, 9K
Şimdi sizlere soruyorum ben mi anormal düşünüyorum yoksa gerçekten sıkıntı var gibi durmuyor mu? Örnekte bahsettiğim durum bütün karakterlerde oluyor. Bu bahse konu erkek karakterde daha baskın oluyor. Ancak cinsiyet değişikliği yapıp bayan karakter olduğunda damageler biraz daha düşüyor. Ayrıca bayan karakterde HP kendini toparlarken (HP üretimi) çok daha hızlı oluyor. Ama erkek karakterde çok yavaş bir şekilde HP üretimi gerçekleşiyor. Şu an video çekecek zamanım yok. Lazım olursa da bunu daha sonra çeker konuya da koyarım, sorun değil. Durumla ilgili ticket attım, bakılmadı, ilgilenilmedi her neyse işte... Bununla ilgilenilmesini istiyorum. Yeter iki haftadır oyun oynayamaz oldum :m08::m08:
NOT: Damage denediklerimin çoğunda şaman taşı yoktu!
Şimdi sizlere soruyorum ben mi anormal düşünüyorum yoksa gerçekten sıkıntı var gibi durmuyor mu? Örnekte bahsettiğim durum bütün karakterlerde oluyor. Bu bahse konu erkek karakterde daha baskın oluyor. Ancak cinsiyet değişikliği yapıp bayan karakter olduğunda damageler biraz daha düşüyor. Ayrıca bayan karakterde HP kendini toparlarken (HP üretimi) çok daha hızlı oluyor. Ama erkek karakterde çok yavaş bir şekilde HP üretimi gerçekleşiyor. Şu an video çekecek zamanım yok. Lazım olursa da bunu daha sonra çeker konuya da koyarım, sorun değil. Durumla ilgili ticket attım, bakılmadı, ilgilenilmedi her neyse işte... Bununla ilgilenilmesini istiyorum. Yeter iki haftadır oyun oynayamaz oldum :m08::m08:NOT: Damage denediklerimin çoğunda şaman taşı yoktu!
Son düzenleme:
Bu ciddi bir sorun acil çözüm gerekli.Konu incelemeye alınmıştır.
İlk önce hangi sv'de oynuyorsun? Tek kılıç savunmanı söylerek yediğin damageleri söylüyorsun savaşçı savunman kaç? Video alarak yanıtlarsan sevinirim.
Erkek şaman karakterde sorun var bayan karakter olarak oyna:m08::m08::m08:Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi şaman da kesinlikle damage sorunu var. Özellikle şaman erkek karakterinde var bu sorun. Karşımda VS attığım karakter hangi karakter olursa olsun (savaşçı, sura, ninja) aşırı derece de damage atıyor. Sanki üzerimde hiç savunma yokmuş gibi damage atılması çok anormal ve sinir bozucu bir durum. Burası bir emek SV ve emek harcayıp item yapıp normalde dengim bile olamayacak bir karakterin beni kesmesi üstüne böbürlenmesi de cabası oluyor :m08: Örneğin zihinsel bir savaşçı ile VS atıyorum diyelim, adamın elinde runik var ve benim kılıç savunmam 70 (kristal yok) bitki suyu ile büyü savunmam da 70 ve 26K HP var üzerimde. Sizce bu adam bana kaç K atabilir? Durun ben cevabı vereyim. Birçok kez denedim birkaç damageyi yazayım sizlere = 14K, 10K, 9KŞimdi sizlere soruyorum ben mi anormal düşünüyorum yoksa gerçekten sıkıntı var gibi durmuyor mu? Örnekte bahsettiğim durum bütün karakterlerde oluyor. Bu bahse konu erkek karakterde daha baskın oluyor. Ancak cinsiyet değişikliği yapıp bayan karakter olduğunda damageler biraz daha düşüyor. Ayrıca bayan karakterde HP kendini toparlarken (HP üretimi) çok daha hızlı oluyor. Ama erkek karakterde çok yavaş bir şekilde HP üretimi gerçekleşiyor. Şu an video çekecek zamanım yok. Lazım olursa da bunu daha sonra çeker konuya da koyarım, sorun değil. Durumla ilgili ticket attım, bakılmadı, ilgilenilmedi her neyse işte... Bununla ilgilenilmesini istiyorum. Yeter iki haftadır oyun oynayamaz oldum :m08::m08:
NOT: Damage denediklerimin çoğunda şaman taşı yoktu!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)