HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba karakterimi kasarken farkettim ki tüp ler dolunca statü puanı gelmiyor bu bir hatamı yoksa böylemi oluyor yetkililerden cevap bekliyorum.
Saygılar
Saygılar
Merhaba karakterimi kasarken farkettim ki tüp ler dolunca statü puanı gelmiyor bu bir hatamı yoksa böylemi oluyor yetkililerden cevap bekliyorum.
Saygılar
Merhaba , Düşük level canavarlarda kasılıyorsanız böyle bir sorun olabilir , Ayrıca Genel depocu helen NPC sinde bulunan Statü Sıfırlama Kağıdı ile statülerinizi düzeltebilirsiniz.
Son düzenleme:
Merhaba , Genel depocu helen NPC sinde bulunan Statü Sıfırlama Kağıdı ile statülerinizi düzeltebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler deneyeceğim birde exp düşüyor neden ? Sürgünde kasıyorum.
Level kaç? Belli bir levelden sonra statü puanı vermiyor. Exp sıfırlanma ise oyun açığı sanırım. "Exp bonus"lu iteminiz varsa çıkarın, veya bazen çift tecrübe veya 3 tecrübe yüzüğü takınca o sorun oluyor. (1 saatlik - 7 günlük - 30dklık) Exp bonusa fazla yüklenince slot kestikçe exp sıfırlanıyor
hatta venüs serverindeyken bi ara exp sıfırlama yüzüğü kalkmıştı. 90 lvlda generalde 1 saatlik tec + 30dklık tec basınca exp sıfırlanıyordu o sayede para - derece kasmıştık
hatta venüs serverindeyken bi ara exp sıfırlama yüzüğü kalkmıştı. 90 lvlda generalde 1 saatlik tec + 30dklık tec basınca exp sıfırlanıyordu o sayede para - derece kasmıştık

Level kaç? Belli bir levelden sonra statü puanı vermiyor. Exp sıfırlanma ise oyun açığı sanırım. "Exp bonus"lu iteminiz varsa çıkarın, veya bazen çift tecrübe veya 3 tecrübe yüzüğü takınca o sorun oluyor. (1 saatlik - 7 günlük - 30dklık) Exp bonusa fazla yüklenince slot kestikçe exp sıfırlanıyor
hatta venüs serverindeyken bi ara exp sıfırlama yüzüğü kalkmıştı. 90 lvlda generalde 1 saatlik tec + 30dklık tec basınca exp sıfırlanıyordu o sayede para - derece kasmıştık![]()
Level 95 evet çift yüzük var belli bir levelden sonra statü vermemesi oyun hatası mı? ve kaç levele kadar vermiyor?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)