mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Vectors Anti hilee Sistemi Yardım...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sner123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben @Vectors arkadaşın anti hile sistemini kurmaya çalıştım ama bir türlü olmadı. Lzo keyleri değiştirmedim sadece ihtiyacım olan root dosyasını kilitlemekti root dosyasını harfi harfine uyarak düzenledim system.py vs vs sonra root dosyasını exeye gömdüm kimse erişemesin diye oyunun penceresi açılıyor fakat Server kapalı olmasına rağmen Norm yazısı var id şifre yazıyorum sunucuya bağlandın giriş yapılıyor diyo sonra bir sürü ?? ve oyun kapanıyo ilk defa karşılaştım :(

Sadece rootun lzo key değiştirmiceksn bütün packler değişecek

lzo key değiştirmedim hiçbirinin (root, exe dahil) sadece root dosyasının system.py vs vs düzenledim sonra metin2client.bin e gömdüm oto pack kurulu olduğu için de millet için pasif sahte root dosyası düzenledim İp falan sahte düzenlenmiş :l03: oto packe okuttum. Onlar benim root dosyasını çalmaya kalksalar dahi sahte root u çalacaklar :ka19: O hata bilgisayarımdan dolayı oluşmuş başka bilgisyarda denedim oyun sorunsuz açıldı millet client.binin içini açamadığı sürece ip bulamayacak Teşekkürler @vectors :l04: bu sistemle ben bayağı bi yürürüm :ka19:

Sorun Çözüldü Konu kilit lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri