HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
dn_angel bugun pidge de yönettiğiniz ox eventınde tek bir kişi olmama ramen neden 5 t aldm yanı sadece ben kalmıstım 3 kısı olsa tamamda tek kaldıgım halde 15 t almam gerekmıymuydu bana oyle soyledı yonetıcıler bıle ( psikoninja )
Ox için tebrik ederim. Ödül sistem tarafından otomatik veriliyor ekstradan bir ödül verilemez ve bence hiç yoktan 5t iyi bir paradır
Hayırlı olsun
Hayırlı olsundn_angel bugun pidge de yönettiğiniz ox eventınde tek bir kişi olmama ramen neden 5 t aldm yanı sadece ben kalmıstım 3 kısı olsa tamamda tek kaldıgım halde 15 t almam gerekmıymuydu bana oyle soyledı yonetıcıler bıle ( psikoninja )
Merhaba , Bu konuda http://www.turkmmo.com/elym2-genel/3257814-ox-odulu-hakkinda-2.html gerekli cevap verilmiş zaten tekrar aynı konuyu açmanın anlamı yok bence

Bildiğim kadarıyla 2-15t arası rastgele ödül veriyor ox kazanana. Daha önce oxtan 2t aldığım da oldu, 15t aldığım da
Kazanmanın yanı sıra şans işi de yani.
Kazanmanın yanı sıra şans işi de yani.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)