HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Çarınızı toparlamanıza katkıda bulunacak bir mevla bence hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
Şükretmeyi bilmek lazım aksi takdirde olandanda olabilirsin![]()
Neoluyor bi oyun için mi soyluyosun şükretmeyi bilmek lazım aksı taktırde olandanda olabılırsın
filan
şekil için saçma sapan laflara gerek yok güzel kardeşim iyi günlerox ödülü nedir arkadaşlar? demın ox kazandım ama sanırım eğer envanterde onceden yoksa 5 t gordum başka bişy yok yanı daha buyuk bı odul beklerdım sizcede 5 t çok az bi ödül değilmi bu server için yoksa bır kaç saat sonra kristal ödülü filan verılıcekmı dıye merak ettım (pidge)
Ox ödülleri sistem tarafından otomatik olarak belirleniyor , 5 T de Pidge sunucusu için çok iyi bi rakam , Hiç yoktan iyidir.:ka19:
Ox ödülleri sistem tarafından otomatik olarak belirleniyor , 5 T de Pidge sunucusu için çok iyi bi rakam , Hiç yoktan iyidir.:ka19:
Saatte 8T kastığımı düşünürsek para kasmayanlar için iyi bi para

Ox Eventinde Toplam 15t Ödül Verilir.ox ödülü nedir arkadaşlar? demın ox kazandım ama sanırım eğer envanterde onceden yoksa 5 t gordum başka bişy yok yanı daha buyuk bı odul beklerdım sizcede 5 t çok az bi ödül değilmi bu server için yoksa bır kaç saat sonra kristal ödülü filan verılıcekmı dıye merak ettım (pidge)
Son 3 Kişi kalmışsa esit paylaştırılır yani adam başı 5 t düşer.
Son Olarak Sonuçta Bu Bir Etkinlik , Aktivite başka bir bakışla Eğlencedir.
Maksatı Eğlenmek Olan Bu Yarışmada Ödülün Miktarının Bu Kadar Önemsenmemesini Düşünüyorum 15t de Okadar az miktar değil bence
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)