mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Ox ödülü hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan golev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 921
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ox ödülü nedir arkadaşlar? demın ox kazandım ama sanırım eğer envanterde onceden yoksa 5 t gordum başka bişy yok yanı daha buyuk bı odul beklerdım sizcede 5 t çok az bi ödül değilmi bu server için yoksa bır kaç saat sonra kristal ödülü filan verılıcekmı dıye merak ettım (pidge)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

ox ödülü nedir arkadaşlar? demın ox kazandım ama sanırım eğer envanterde onceden yoksa 5 t gordum başka bişy yok yanı daha buyuk bı odul beklerdım sizcede 5 t çok az bi ödül değilmi bu server için yoksa bır kaç saat sonra kristal ödülü filan verılıcekmı dıye merak ettım (pidge)
Ox Eventinde Toplam 15t Ödül Verilir.
Son 3 Kişi kalmışsa esit paylaştırılır yani adam başı 5 t düşer.

Son Olarak Sonuçta Bu Bir Etkinlik , Aktivite başka bir bakışla Eğlencedir.
Maksatı Eğlenmek Olan Bu Yarışmada Ödülün Miktarının Bu Kadar Önemsenmemesini Düşünüyorum 15t de Okadar az miktar değil bence
ox eventi ödülü 1T ile 10 T arasında sistem tarafından otomatik veriliyor şansınıza ne kadar gelir ise

Öncelikle tebrik ederim :) sabit bir ödül yok değişiyor bazen istisna yapılıyor çok daha değerli eşyalar verilebiliyor bu tarz bir durum olursa oyun içerisinde ox başlamadan önce ödül belirtiliyor daha sonradan herhangi bir ödül verileceğini sanmam ödülünüz zaten verilmiş

bunu büyük haksızlık olarak görüyorum ya hem boylesıne zor bir server hemde türkyienin en iyi serveridne çarımı toparlıcakken oxu kazanıyorum dedım çok değerli bi item veya sağlam para verirler heralde diye baktım aldığım para 5 t büyük haksızlık bence ..

Çarınızı toparlamanıza katkıda bulunacak bir mevla bence hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum
Şükretmeyi bilmek lazım aksi takdirde olandanda olabilirsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri