Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Şaka Gibi Bir BAN Hikayesi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CheeBamm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 476
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben Pidge oyuncusuyum.Geçen yaz başı oyuna ara vermiştim ve bu sene başı tekrar başlamayı düşünüyordum.Ve ocak ayında oyunu tekrar indirip kurdum fakat çarımın ıd ve şifresini unutmuştum.(msnyide unutmuştum,buldum bu seferde hesap bilgileri gelmedi)Bu serüven ocak ayından bu yana devam ederken 17.05.2015 tarihinde çarımın kural ihlali sebebi ile süresiz kapatıldığı şeklinde bir mesaj geldi.Hayır oyuna girsem anlarım ama ben oyuna giremezken nedir bu süresiz ban?İspat istediğimde ise ''uzun zaman önce banlanmış mlsf. .'' şeklinde bir mesaj aldım.Yani ben bu oyunu ilk açıldığı zamanlardan beri oynuyorum ilk defa başıma böyle birşey geliyor.Ben 5-6 aydır çarımı bulmakla uğrasayım birde ban yediğini öğreneyim.Artık oynama hevesimde kalmadı zaten kaç aydır bıktım zaten son yazdıkları cevaptan önceki mesajlarıma 3 aydır cevap bile verilmemişti.Oyunda güzel anılarım oldu gerçekten emeği geçen herkese teşekkür ederim.herkeze iyi oyunlar iyi forumlar.:l04:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri